Libnet.ro
UNICEF

01:05

eJobs: Angajatii din sectorul bancar din Romania, pe penultimul loc in regiune, in topul salariilor

Hotnews Hotnews,
 eJobs: Angajatii din sectorul bancar din Romania, pe penultimul loc in regiune, in topul salariilor

Angajatii din sectorul bancar din Romania au printre cele mai mici salarii din regiune, depasindu-i doar pe colegii lor din Bulgaria, potrivit platfromei de comparat salarii a eJobs. Cel mai bine platiti din regiune sunt cei care lucreaza in bancile din Cehia, acolo unde incasarile medii lunare ajung la 931 de euro. Foarte aproape de acestia 930 de euro pe luna) se situeaza lituanienii. continuă pe Hotnews

Angajatii din banking sunt pe penultimul loc din regiune, atunci cand vine vorba de salarii

Au fost, ani la rand, printre cel mai bine platiti angajati din economie, insa acum, la nivel regional, angajatii din banking ii depasesc doar pe colegii lor din Bulgaria. Astfel, potrivit comparatorului salarial Paylab, lansat in Romania de eJobs, media salariala neta din sectorul bancar este de 718 euro pe luna, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre.

Studiu: Angajatii romani din banking sunt pe penultimul loc din regiune, dupa salarii

Au fost, ani la rand, printre cel mai bine platiti angajati din economie, insa acum, la nivel regional, angajatii din banking ii depasesc doar pe colegii lor din Bulgaria. Astfel, potrivit comparatorului salarial Paylab, lansat in Romania de eJobs,.

Un angajat roman a luat in iunie un salariu mai mare cu 420 de lei decat acum un an. Cele mai mari cresteri salariale le-au avut angajatii din constructii si invatamant

Potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica, salariul mediu net a fost in luna iunie de 3142 lei, mai mare cu 41 de lei fata de luna anterioara si cu 420 de lei mai mult decat anul trecut. Cele mai mari salarii s-au inregistrat in fabricarea produselor de cocserie si a produselor obtinute din prelucrarea titeiului 8245 lei), iar cele mai mici in fabricarea articolelor de imbracaminte 1776 lei). Angajatii din constructii si-au vazut lefurile din iunie mai mari cu aproape 50% fata de iunie 2018.

Primarul Daniel Florea a semnat contractul de finantare cu Ministerul Dezvoltarii pentru reabilitarea termica a 22 de imobile din Sectorul 5 (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a semnat contractul de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) pentru reabilitarea termica a 22 de imobile din Sectorul 5. Valoarea totala a.

Defense News: Tarile balcanice isi sporesc capacitatile de aparare aeriana, insa din ratiuni diferite Romania, cu ochii la Rusia

In timp ce activitatea Rusiei in Ucraina reprezinta un factor major care accelereaza achizitiile militare facute de unele natiuni - asa se vede in achizitiile facute de Polonia si de achizitionarea de sisteme in Romania - rivalitatile regionale constituie o a doua forta motrice, asa cum exemplifica Serbia si relatia ei tensionata cu Croatia, scrie revista Defense News, citata de Rador.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )