Libnet.ro
UNICEF

23:01

GUVERNATORUL BNR, MUGUR ISARESCU: CSALB, un proiect lansat tarziu din cauza conflictului dintre banci si clienti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GUVERNATORUL BNR, MUGUR ISARESCU: CSALB, un proiect lansat tarziu din cauza conflictului dintre banci si clienti

Dupa ce a pornit intr-o atmosfera relativ ostila, acesta a prins avant, iar acum este o experienta pozitiva, conform guvernatorului BNR Solutionarea alternativa a litigiilor din sectorul bancar a pornit mai tarziu in tara noastra din cauza conflictului dintre debitori si creditori, care a fost cultivat din motive interne si externe, conform guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu. continuă pe Ziarul Bursa

GUVERNATORUL BNR, MUGUR ISARESCU: Posibil sa fim fortati sa luam masuri de corectie exact atunci cand nu trebuie

Isarescu: Am stimulat economia pentru o crestere de 7%, dar 4-5% era suficient * Guvernatorul BNR: Suntem la finalul celui de-al noualea an de crestere economica neintrerupta, este o performanta, dar trebuie sa vedem cat de sustenabila Economia tarii noastre a fost stimulata in sensul unei cresteri suplimentare, mai mult decat ar fi fost necesar, in momentul in care ea avea, oricum, de la sine, un trend ascendent, iar aplicarea unor corectii intr-o perioada de scadere economica nu ar fi usoara, a afirmat, ieri, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, in cadrul conferintei cu tema Mediul concurential si competitivitatea in sectoare cheie ale economiei romanesti, organizata, ieri, de Consiliul Concurentei la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR).

MUGUR ISARESCU: Au fost ratiuni interne si externe care au cultivat conflictul dintre creditori si debitori

Conflicul dintre debitori si creditori a fost cultivat din motive interne si externe, iar din aceasta cauza in Romania s-a pornit mai tarziu o institutie de solutionare alternativa a litigiilor, a afirmat, marti guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, la conferinta anuala a Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar, informeaza Agerpres.

MUGUR ISARESCU: Monitorizarea si compararea preturilor la alimente si carburanti va accentua concurenta

Decizia Consiliului Concurentei de a permite monitorizarea si compararea preturilor alimentelor si carburantilor, prin Monitorul Preturilor, va accentua concurenta, nu o va slabi, a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

MUGUR ISARESCU: Economia s-a dezvoltat cel mai rapid dupa 2000; avem o inclinatie sa apasam cam tare pe acceleratie

Economia Romaniei s-a dezvoltat cel mai rapid dupa anul 2000, dar avem o inclinatie sa apasam cam tare pe acceleratie, sa nu fim prudenti si apare derapajul care inseamna divergenta, a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

GUVERNATORUL BNR: Zona Bucuresti-Ilfov are un PIBcap de locuitor in apropierea Berlinului si peste Lisabona

Valoarea Produsului Intern Brut PIB) pe cap de locuitor inregistrata in zona Bucuresti-Ilfov este aproape de cea a Berlinului si peste Lisabona, dar, cu toate acestea, s-au agravat discrepantele intre oras si zonele rurale, iar astfel de probleme nu sunt de neglijat, a afirmat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Mugur Isarescu: Se vorbeste de reducerea impozitarii, dar unde sa le mai reduci, mai nene?

Reducerea impozitelor nu este solutia la dificultatile economice ale Romaniei, a declarat guvernatorul BNR. Se vorbeste in continuare despre micsorarea darilor la stat, desi suntem tara cu cele mai mici veni.

Isarescu explica de ce nu-si asuma si bancile riscurile de creditare

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a explicat marti, care este motivul pentru care bancile nu impart cu imprumutatii riscurile de creditare. Cele mai importante riscuri de creditare sunt deprecierea leului, in raport cu moneda in care s-a efectuat imprumutul, riscul ratei de dobanda si riscul diminuarii sau pierderii veniturilor imprumutatului pe perioada derularii imprumutului.

Isarescu, despre reducerea impozitelor: Nu numai marimea conteaza

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a facut luni o serie de declaeratii privind starea economiei, printre care si cea privind o posiobila reducere a cutnaumului impozitelor, considerata de unii specialisti drept cea mai simpla solutie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )