Libnet.ro
UNICEF

05:00

inca o banca dispare din Romania

Adevărul Adevărul,
inca o banca dispare din Romania

Doua banci si doua fonduri de investitii au notificat BNR ca vor sa cumpere sucursala din Romania a bancii franceze Credit Agricole, potrivit unor surse din mediul bancar, citate de economica. net. continuă pe Adevărul

inca o banca dispare din Romania. Anunt de ultima ora de la BNR

Doua banci si doua fonduri de investitii au notificat BNR ca vor sa cumpere sucursala din Romania a bancii franceze Credit Agricole, potrivit unor surse din mediul bancar, citate de economica. net. Francezii de.

Dezastru climatic. Zeci de orase, acoperite de ape in 30 de ani. Ce zone din Romania sunt amenintate

Doua treimi din suprafata Pamantului este acoperita cu apa si aproape 97% din aceasta este apa sarata. Cumva faptul ca in viitor, unele orase vor fi acoperite de apa, nu mai reprezinta chiar un element de noutate, cu atat mai mult cu cat si trecutul ne ofera lectii pretioase. Acest scenariu din viitor amintit mai .

DACIAN CIOLOS: Reforma invatamantului din Romania este o urgenta

Reforma invatamantului din Romania este o urgenta si trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern responsabil, iar aceasta trebuie facuta impreuna cu cei mai buni specialisti pe care Romania ii are, a afirmat liderul PLUS, Dacian Ciolos.

Fabricile de medicamente din Romania sunt tinta unor interese

Fabricile de medicamente din Romania sunt tinta unor interese care, prin manipularea taxei clawback.

Asociatia Victimelor Abuzurilor din Romania, apel la echidistanta si impartialitate

AVDNAR remarca imixtiunea actualului Ministru al Justitiei din Romania, domnul Catalin Predoiu, in a.

Ce nume a avut Nadia Comaneci cand a fugit din Romania, pe vremea lui Nicolae Ceausescu

In povestile celor care au simtit cu adevarat trecerea de la comunism la libertate se afla si povestea de neuitat a fugii Nadiei Comaneci din Romania. Una dintre cele mai bune gimnaste pe care le-a oferit tara noastra a fost nevoita sa fuga pe furis pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Ce nume a avut atleta .

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Peste jumatate dintre firmele din Romania vor sa faca angajari, anul viitor. Domeniile cu cea mai mare cerere

Peste jumatate dintre companiile din Romania 54%) intentioneaza ca, in 2020, sa creasca numarul de angajati cu 11% in medie, potrivit Barometrului de HR realizat de PwC Romania.

Cand apare in cinematografele din Romania Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker este cel mai nou film din celebra serie si va aparea destul de curand si in cinematografele din Romania. Noul film din seria Star Wars este unul dintre cele mai.

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )