Libnet.ro
UNICEF

18:15

Netopia Payments si Alpha Bank Romania lanseaza un nou serviciu de transfer instant de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Netopia Payments si Alpha Bank Romania lanseaza un nou serviciu de transfer instant de bani

Netopia Payments, unul dintre cei mai mari procesatori de plati electronice din tara noastra, in parteneriat cu Alpha Bank Romania, anunta lansarea unui nou serviciu de transfer instant de bani si ofera Viva Credit posibilitatea sa trimita credite direct pe cardul bancar, potrivit unui comunicat al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Netopia Payments lanseaza un serviciu de transfer instant al banilor pe card

Netopia Payments, cel mai mare procesator de plati electronice din tara noastra, in parteneriat cu Alpha Bank Romania, anunta lansarea unui nou serviciu de transfer instant de bani si ofera Viva Credit posibilitatea de a trimite credite direct pe cardul bancar.

Neotopia si Alpha Bank lanseaza un serviciu de transfer instant al banilor

Netopia Payments, procesator de plati electronice din Romania, in parteneriat cu Alpha Bank Romania, anunta lansarea unui nou serviciu de transfer instant de bani si ofera Viva Credit posibilitatea de a trimite credite direct pe cardul bancar, relateaza bankingnews. ro.

IN ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2019: ING Bank Romania a inregistrat un profit net in scadere cu 6,5%

ING Bank Romania a obtinut, in ultimul trimestru din 2019, un profit net de 1,344 milioane euro, in scadere cu 6,5% comparativ cu cel de-al doilea trimestru, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Rezultate financiare ING Bank Romania: ce profit inregistreaza olandezii dupa primele 9 luni din acest an

ING Bank Romania a inregistrat un profit net de 599 de milioane de lei la sfarsitul celui de-al treilea trimestru din 2019, cu 70 de milioane de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.

ştiri din Economie

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )