Libnet.ro
UNICEF

07:00

Premierul Orban anunta ce pastreaza si ce abroga din fatidica Ordonanta 114

Adevărul Adevărul,
Premierul Orban anunta ce pastreaza si ce abroga din fatidica Ordonanta 114

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul isi va suma raspunderea pentru modificarea Ordonantei 114, astfel incat sa anuleze prevederile din sectoarele energie, bancar, comunicatii si pensii, insa nu se vor atinge de sectorul constructiilor. continuă pe Adevărul

A doua asumare. Orban anunta ce mai ramane din fatidica OUG 114

Guvernul isi va asuma raspunderea si pe un pachet economic vizand, in principal, OUG 114. La nivel parlamentar dezbaterile nu se duc in directia pe care ne-o dorim, a anuntat premierul Ludovic Orban, precizand ca a discutat la nivelul conducerii PNL despre abrogarea sau modificarea fatidicei ordonante.

Orban anunta ca Guvernul nu exclude varianta adoptarii unei ordonante de urgenta pe legile justitiei. Nu mi-e teama de motiunea de cenzura

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, daca se doreste tergiversarea, iar reglementarile pe Justitie pentru care se doreste asumarea vor fi atacate la Curtea Constitutionala, atunci Guvernul va da Ordonanta de.

Premierul Orban, intrevedere cu liderii USR-PLUS: S-a discutat despre alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, vineri, cu liderii USR-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos. Principalul punct pe ordinea de zi a fost alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Liderii USR PLUS si pre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )