Libnet.ro
UNICEF

12:00

SURSE DIN PIATA BANCARA: Laurentiu Mitrache - fortat sa demisioneze de la CEC bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SURSE DIN PIATA BANCARA: Laurentiu Mitrache - fortat sa demisioneze de la CEC bank

Laurentiu Mitrache, numit in toamna anului trecut in functia de presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank, a fost fortat sa plece de la conducerea bancii, dupa cum ne-au spus surse din sectorul bancar. Conform acestora, domnul Mitrache urmeaza sa plece de la sefia CEC Bank incepand de luni, dupa ce si-a depus demisia vinerea trecuta. continuă pe Ziarul Bursa

SURSE DIN PIATA BANCARA: Laurentiu Mitrache - fortat de BNR sa demisioneze de la CEC Bank

Laurentiu Mitrache, numit in toamna anului trecut in functia de presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank, a fost fortat sa plece de la conducerea bancii, dupa cum ne-au spus surse din sectorul bancar. Conform acestora, domnul Mitrache urmeaza sa plece de la sefia CEC Bank incepand de luni, dupa ce si-a depus demisia vinerea trecuta.

Seful CEC Bank, Laurentiu Mitrache, a demisionat din motive familiale. Locul sau a fost preluat de Bogdan Neacsu

Miercuri seara, Laurentiu Mitrache, executivul CEC Bank care i-a urmat lui Radu Ghetea, a preferat sa demisioneze, invocand motive personale, care tin de familie. Mitrache, fost executiv al Leumi Bank timp de 9 ani, mai fusese anterior in managementul Volksbank, fiind unul dintre cei care s-a opus fara succes acordarii de credite in monede exotice de catre banca. Mitrache, pasionat de istorie, a scris si o carte dedicata hotelierului romin Jean Negresco Maitre Negresco). Demisia lui Mitrache devine efectiva din 12 august. Locul sau va fi ocupat de Bogdan Neacsu, unul dintre bancherii tineri cu cariera promitatoare.

Laurentiu Mitrache a demisionat din postul de director executiv al CEC Bank

Directorul executiv al bancii de stat CEC Bank, Laurentiu Mitrache, a demisionat, din motive personale, din postul pe care il ocupa din luna ianuarie.

DIN PIATA GLOBALA: Valoarea obligatiunilor guvernamentale cu randamente negative, nivel record

Valoarea obligatiunilor guvernamentale cu randamente negative a ajuns la un nivel record de 15. 000 de miliarde de dolari, la nivel global, din cauza incertitudinilor economice care ii fac pe investitori sa se ingrijoreze in privinta viitorului, potrivit datelor Deutsche Bank, relateaza CNBC.

IOANA FILIPESCU STAMBOLI, DELOITTE ROMANIA Activitatea de private equity s-a extins la circa 30% din piata de M and A

Deloitte: Numeroase fonduri de capital privat din Europa Centrala se orienteaza catre managementul portofoliului Numeroase fonduri de capital privat din Europa Centrala se orienteaza, tot mai mult, catre managementul portofoliului, conform celui mai recent studiu Deloitte Central Europe Private Equity PE) Confidence Survey.

PROTEST iN 10 AUGUST! Primaria Capitalei a aprobat manifestatia din Piata Victoriei

Protestul din 10 august a primit unda verde de la Primaria Capitalei. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de.

10 august 2019 Primaria Capitalei a aprobat organizarea protestului din Piata Victoriei. Care este programul manifestatiei

Primaria Capitalei a anuntat ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei, transmite Agerpres. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de Actiune Civica Diaspora pentru Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )