Libnet.ro
UNICEF

10:30

EximBank a semnat acordul de achizitie a 99,28% din Banca Romaneasca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EximBank a semnat acordul de achizitie a 99,28% din Banca Romaneasca

EximBank a semnat acordul de achizitie a 99,28% din Banca Romaneasca, ceea ce o va situa in top 10 institutii financiar-bancare din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

TRANZACTIE MAJORA: EximBank cumpara Banca Romaneasca

EximBank si National Bank of Greece au semnat acordul de achizitie a 99,28% din Banca Romaneasca, se arata intr-un comunicat. In urma acestei tranzactii, EximBank va activa pentru prima oara pe segmentul de retail banking din Romania, devenind astfel o.

EximBank achizitioneaza Banca Romaneasca

EximBank si National Bank of Greece au semnat acordul de achizitie a 99,28% din Banca Romaneasca, conform unui comunicat al bancii.

Miscare importanta pe piata bancara: EximBank anunta ca a semnat achizitionarea a 99,2% din Banca Romaneasca

EximBank a anuntat ca a semnat cu National Bank of Greece contractul pentru achizitionarea a 99,2% din Banca Romaneasca. in urma acestei tranzactii, EximBank va activa pentru prima oara pe segmentul de.

O noua banca dispare din Romania. Cumparatorul intra in top 10

EximBank a semnat, joi, un acord cu National Bank of Greece prin care achizitioneaza 99,28% din Banca Romaneasca. Ca urmare a finalizarii acestei tranzactii, cota de piata a EximBank va creste la aproximativ 3% ceea ce va conduce la o situare a bancii in top 10 institutii financiar-bancare din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )