Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Politicile actuale sunt pe contrasensul responsabilitatii economice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Politicile actuale sunt pe contrasensul responsabilitatii economice

Eugen Radulescu, BNR: Firme-gigant fintech vor intra pe piata serviciilor bancare cu produse care vor genera cutremure Tara noastra merge, in prezent, intr-o directie gresita din punct de vedere economic, iar politicile actuale se gasesc pe contrasensul responsabilitatii economice, potrivit presedintelui tarii, Klaus Iohannis, care sustine ca, de aceea, este deosebit de important ca sectorul financiar sa faca dovada preocuparii pentru sustenabilitate. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis indeamna romanii, din nou, la vot pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a lansat inca un apel pe pagina sa personala de facebook catre toti romanii sa vina la vot, adaugand ca noi nu suntem un neam de hoti, suntem un popor care vrea justitie.

KLAUS IOHANNIS ACUZA GASTILE DIN PSD Remanierea guvernului Dancila, respinsa oficial

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, ieri, premierului Viorica Dancila, scrisorile oficiale prin care arata motivele pentru care nu este de acord cu remanierea guvernului, solicitata la mijlocul lunii aprilie.

Presedintele Klaus Iohannis, noi atacuri la adresa PSD: Pentru PSD e mult mai bine sa-i fie bine lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii, miercuri, la Palatul Cotroceni. Seful statului a lansat noi atacuri la adresa PSD. Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput declaratia de la Palatul Cotroceni cu o serie de atacuri la adresa PSD. A amintit, din nou, de incercarile social-democratilor de a modifica legile justitiei dupa bunul plac. Seful statului crede [] .

Viorica Dancila, apel la Presedinte: ii solicit lui Klaus Iohannis sa dea motivarea pentru refuzul celor trei ministri

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca a incercat sa obtina un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis in privinta motivelor care au stat la baza respingerii propunerilor de ministri la.

Klaus Iohannis, despre represiunea protestelor din 10 august: Eu cred ca o sa aflam vinovatii, reactia autoritatilor a fost disproportionata

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca reactia autoritatilor la protestele din 10 august a fost disproportionata si crede ca vinovatii vor fi descoperiti.

Iohannis: Romania merge intr-o directie gresita, din punct de vedere economic

Romania merge intr-o directie gresita, din punct de vedere economic, iar politicile actuale se regasesc pe contrasensul responsabilitatii economice, arata un mesaj transmis miercuri de presedintele Klaus Iohannis, la Forumul Pietei Financiare, prin intermediul consilierului prezidential Cosmin Marinescu.

Reactia PSD la refuzul lui Klaus Iohannis: Presedintele Iohannis mai uita sau ignora si faptul ca PSD si-a exprimat public sprijinul fata de referendum

Partidul Social Demorat a reactionatin ceea ce priveste refuzul presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca refuza propunerile de remaniere facute de Viorica Dancila: Eugen Nic.

Klaus Iohannis le intoarce spatele liberalilor. Presedintele, absent la reuniunea PNL

Klaus Iohannis le intoarce spatele liberalilor. Presedintele nu va fi prezent la evenimentul de prezentare a programului politic al PNL pentru alegerile europarlamentare. Seful statului a plecat la.

Klaus Iohannis revine la Timisoara. Programul presedintelui Romaniei in capitala Banatului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla vineri, 17 mai, la Timisoara, unde va participa la o serie de evenimente.

Anunt de ULTIM MOMENT de la Cotroceni! Klaus Iohannis a semnat DECRETELE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat joi, urmatoarele decrete: -Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea art. 223 din Legea educatiei nationale nr. 1/2011 PL-x.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )