Libnet.ro
UNICEF

20:00

IN PRIMELE TREI LUNI DIN 2019 Sectorul bancar a dat peste jumatate din valoarea tranzactionata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE TREI LUNI DIN 2019 Sectorul bancar a dat peste jumatate din valoarea tranzactionata

Mai mult de jumatate din valoarea tranzactionata la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in primele trei luni din acest an, a fost asigurata de cele doua mari institutii bancare listate la bursa locala, tranzactiile cu titlurile Banca Transilvania TLV) si BRD - Groupe Societe Generale BRD) avand ponderi de 41,4% si 15,75% in rulajele totale din primul trimestru, potrivit unui raport al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Ziarul Bursa

DATE RAR PENTRU PRIMELE 6 LUNI DIN 2019, FATA DE 2018: Numarul masinilor electrice si hibride a crescut cu 50%

Numarul vehiculelor hibride si electrice de la noi din tara este in crestere, in primele sase luni ale anului prezentandu-se pentru obtinerea documentelor cu 50% mai multe astfel de masini decat in toata perioada a anului trecut, a anuntat, ieri, Registrul Auto Roman RAR).

Detalii despre cea mai mare pensie platita din Pilonul II, in primul trimestru din 2019: Cat a contribuit persoana care a incasat peste 109.000 de lei

Persoana care a incasat cea mai mare pensie privata din Pilonul II in primele trei luni din acest an, respectiv 109. 939 de lei, a platit contributii in suma totala de 91. 532 de lei, au precizat pentru HotNews. ro oficialii fondului de pensii al carui client a fost. Persoana a virat contributii din anul 2008, cand a devenit functional Pilonul II, iar suma de 109. 939 de lei a fost achitata integral. Vezi in articol ce pensii din Pilonul II a mai platit acest fond in primele trei luni din acest an.

Peste 1.700 de romani au primit pensie si din Pilonul III in primul trimestru din 2019: Cea mai mare plata a depasit 190.000 de lei

Peste 1. 700 de romani care au iesit la pensie, in primele trei luni din acest an, au incasat 13,5 milioane de lei si din contributiile voluntare pe care le-au facut in Pilonul III pensii private facultative), a anuntat recent ASF. Cea mai mare valoare platita unui participant la pilonul III, care a iesit la pensie in luna februarie din acest an, a fost de 191. 987 lei. Vezi in articol ce sume au incasat ceilalti peste 1. 700 de romani si ce fonduri de pensii au facut cele mai mari plati.

Peste 1.000 de romani au primit pensie si din Pilonul II, in primul trimestru din 2019: Cea mai mare plata a depasit 100.000 de lei

Peste 1. 000 de romani, care au iesit la pensie in primele trei luni din acest an, au incasat 12,6 milioane de lei in baza contributiilor facute la Pilonul II de pensii, a anuntat marti Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Cea mai mare valoare platita unui participant la pilonul II, care a iesit la pensie in luna martie din acest an, a fost de 109. 939 lei. Vezi in articol ce sume au incasat ceilalti peste 1. 000 de romani si ce fonduri de pensii au facut cele mai mari plati.

Omul statistic din spatiul rural castiga, in medie, 48 de lei lunar din agricultura

Exista, inca, diferente notabile intre veniturile populatiei rurale si cea din zona urbana, cel putin in perioadele extrasezoniere. Unei persoane care traieste intr-o gospodarie din spatiul rural ii revin, in medie, 1. 295,64 lei lunar, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS). Aceasta suma, reprezentativa pentru primele trei luni din 2019, inseamna aproape jumatate din nivelul venitului mediu lunar din zona urbana care este de 2. 144,38 lei, scrie fermierinromania. ro.

INS, PRIMELE 5 LUNI ALE ANULUI: Comenzile noi din industria prelucratoare au crescut cu 7%

Comenzile noi din industria prelucratoare au crescut in termeni nominali cu 7% in primele cinci luni ale anului, fata de perioada corespunzatoare din 2018, releva datele Institutului National de Statistica INS).

DUPA PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Deficitul balantei comerciale s-a adancit

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) a ajuns, dupa primele cinci luni ale anului in curs, la 6,52 miliarde de euro, in crestere cu 1,51 miliarde de euro, raportat la cel inregistrat in perioada 1 ianuarie - 31 mai 2018, potrivit datelor Institutului National de Statistica date, astazi, publicitatii.

Deficitul comercial a crescut cu 30% dupa primele cinci luni ale anului, la 6,5 miliarde de euro

Deficitul balantei comerciale a fost de 6,523 miliarde de euro, dupa primele cinci luni ale anului, .

Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 30,1% in primele cinci luni, la 6,52 miliarde de euro

Deficitul comercial al Romaniei a avansat cu 30,1% in primele cinci luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 6,52 miliarde de euro, arata datele publicate, miercuri, de Institutul National de Statistica INS).

Eurostat: Pretul locuintelor a crescut mai putin in Romania decat in UE, in primul trimestru din 2019

Pretul locuintelor a crescut cu 4% in zona euro si in Uniunea Europeana in primul trimestru din 2019, comparativ cu perioada similara din 2018, un avans mai redus fiind inregistrat in Romania, unde acesta a ur.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )