Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multe banci vor acorda credite 100% online

Adevărul Adevărul,
Tot mai multe banci vor acorda credite 100% online

Numarul bancilor care acorda credite 100% online va creste curand, alte doua institutii bancare anuntand ca vor lansa un astfel de serviciu. continuă pe Adevărul

VREMEA. Avertizari noi de la meteorologi. Ploi torentiale si vijelii in mai multe zone din tara

Administratia nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica pentru mai bine de jumatate de tara. indeosebi dupa-amiaza si noaptea, vor fi.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Unchiul Alexandrei A IZBUCNIT dupa ce ancheta la casa inculpatului A FOST BLOCATA: Criminalii au mai multe drepturi decat victimele

Unchiul Alexandrei a explodat, miercuri, dupa vestea ca ancheta la casa lui Gheorghe Dinca este blocata deoarece acesta a fost internat la Spitalul Penitenciar Jilava. Criminalii au mai multe drepturi decat.

Coreea de Nord a lansat mai multe rachete balistice in Marea Japoniei

Coreea de Nord a lansat miercuri dimineata mai multe proiectile neidentificate in largul coastei sale de est, la mai putin de o saptamana de la lansarea altor rachete balistice, a informat agentia sud-coreeana de stiri Yonhap, citand Sefii de Stat Major ai armatei sud-coreene JCS), potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

Un tanar de 20 de ani din Giurgiu a agresat mai multe persoane intr-o benzinarie. Autoritatile au intervenit de urgenta

Uun tanar de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ca urmare a unei manifestari agresive fata de mai multe persoane aflate intr-o benzinarie din municipiul Giurgiu. in data de 28. 2019, in.

Un tanar de 20 de ani a agresat mai multe persoane intr-o benzinarie din Giurgiu. Autoritatile au intervenit de urgenta

Uun tanar de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ca urmare a unei manifestari agresive fata de mai multe persoane aflate intr-o benzinarie din municipiul Giurgiu. in data de 28. 2019, in.

Protestatarii din Hong Kong blocheaza mai multe trenuri

Sute de protestatari din Hong Kong au blocat mai multe trenuri, marti dimineata, la ora de varf, provocand haos pentru navetisti, informeaza Reuters.

Bulgar retinut dupa ce a agresat mai multe persoane si a amenintat o vanzatoare

Un cetatean bulgar de 20 de ani a fost retinut dupa ce a distrus mai multe sticle de bauturi alcooli.

Tanar retinut dupa ce a agresat mai multe persoane si a amenintat o vanzatoare intr-o benzinarie, in Giurgiu

Un cetatean bulgar de 20 de ani a fost retinut dupa ce a distrus mai multe sticle de bauturi alcoolice, a sustras 480 de lei din casa de marcat, a agresat mai mult persoane si a amenintat o vanzatoare,.

Atentionare de Cod galben de averse si descarcari electrice valabila in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabila pana la 10. 30 in mai multe localitati din judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu.

Alerta meteo! Averse si descarcari electrice in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabila in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )