Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cinci mituri despre Pilonii I si II de pensii

Hotnews Hotnews,
 Cinci mituri despre Pilonii I si II de pensii

Intentia mai mult sau mai putin discreta a guvernantilor de a nationaliza banii stransi in Pilonul II de pensii este insotita de fumigene populiste care vin sa usureze acest furt prin anestezierea victimelor. Pentru a restabili limitele adevarului, preluam mai jos un text semnat de Adrian Codirlasu, vicepresedintele AAFBR Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania), text publicat in newsletterul Asociatiei. continuă pe Hotnews

Cinci mituri despre pilonul I si II de pensii

Intentia mai mult sau mai putin discreta a guvernantilor de a nationaliza banii stransi in Pilonul II de pensii este insotita de fumigene populiste care vin sa usureze acest furt prin anestezierea victimelor. Pentru a restabili limitele adevarului, preluam mai jos un text semnat de Adrian Codirlasu, vicepresedintele AAFBR Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania), text publicat in newsletterul Asociatiei.

Cinci mituri despre pensiile publice si pensiile private, demontate de analisti

Analistii financiar-bancari au prezentat, intr-o ampla lucrare de specialitate, cinci mituri despre Pilonul I si Pilonul II de pensii, demontand, cu argumente, pe fiecare dintre acestea.

Din ciclul si-au dorit mai mult victoria

Anglia - Belgia 0-1 si Panama - Tunisia 1-2 au fost ultimele doua partide din cadrul grupelor. Cu situatia in linii mari rezolvata inaintea acestor confruntari, primele doua mergeau mai departe, ultimele doua se duceau inevitabil spre casa, meciurile au stat sub semnul clasicului si-au dorit mai mult victoria.

H and M va reduce si mai mult preturile

Hennes and Mauritz AB H and M), al doilea retailer de imbracaminte la nivel mondial, va reduce si mai mult preturile, dupa ce profitul a scazut cu o treime in primul semestru al exercitiului sau fiscal decembrie 2017 - mai 2018), in urma declinului actiunilor, transmit Financial Times si Reuters.

Ziaristii germani pun la zid nationala lor: O rusine istorica! Nu meritam mai mult

In Grupa F de la Cupa Mondiala s-a detonat bomba! Campioana mondiala Germania a fost invinsa de Coreea de Sud cu 2-0 in conditiile in care avea nevoie de victorie pentru a trece mai departe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )