Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clientii bancilor care nu si vor mai putea plati creditele din cauza Ordonantei lacomiei s-ar putea ndrepta catre CSALB. Care sunt solutiile

Hotnews Hotnews,
 Clientii bancilor care nu si vor mai putea plati creditele din cauza Ordonantei lacomiei s-ar putea ndrepta catre CSALB. Care sunt solutiile

Clientii bancari ar putea sa apeleze la Centrul de Solutionare Alternativa a Ligiilor in domeniul Bancar CSALB), ca urmare a efectelor Ordonante lacomiei 114/2018. in opinia reprezentantilor CSALB, primii care ar putea trimite cereri sunt cei cu credite in euro. continuă pe Hotnews

Clientii bancari care nu si vor mai putea plati creditele din cauza Ordonantei lacomiei s-ar putea ndrepta catre CSALB. Care sunt solutiile

Clientii bancari ar putea sa apeleze la Centrul de Solutionare Alternativa a Ligiilor in domeniul Bancar CSALB), ca urmare a efectelor Ordonante lacomiei 114/2018. in opinia reprezentantilor CSALB, primii care ar putea trimite cereri sunt cei cu credite in euro.

Tutuianu: n Pro Romnia vor mai veni senatori, deputati, fosti ministri, fosti europarlamentari

Senatorul Adrian Tutuianu, recent inscris in Pro Romania, sustine ca in partidul fondat de Victor Ponta se vor mai inscrie, la inceputul sesiunii parlamentare si dupa, senatori, deputati, fosti ministri si fosti europarlamentari, el nespunand concret despre cine este vorba.

Adrian Tutuianu promite noi miscari de trupe in Pro Romania: Vor mai veni parlamentari, fosti ministri si fosti europarlamentari

Adrian Tutuianu, senatorul inscris recent in Pro Romania, a anuntat, luni, ca in formatiune vor mai veni senatori, deputati, fosti ministri si fosti europarlamentari, transmite Agerpres. Am vazut.

HOROSCOP. Zodiile care vor trece prin cea mai grea Luna Noua in Varsator 2019. Vor iesi din zona de confort

Luna Noua in Varsator nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Totul pare sa le mearga din rau, in mai rau. HOROSCOP RAC- Treci printr-o metamorfoza interioara. Luna te afecteaza la.

ALERTA! Vor mai functiona ANTIBIOTICELE!? Descoperire ALARMANTA facuta de lumea stiintei...

Descoperire uluitoare facuta de lumea stiintei! Expertii au gasit, intr-o regiune izolata din Arctica, o gena care confera bacteriilor rezistenta chiar si antibioticele de ultima instanta, fiind.

Din ianuarie 2019, CNSP va selecta contribuabilii care vor fi controlati de ANAF

Fiscul se transforma in anexa a Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP) si va demara controale la societatile indicate de aceasta. In cazul in care refuza controlul la o societate, ANAF trebuie sa dea explicatii! Prevederile sunt cuprinse.

HOROSCOP. Zodilile care vor avea o saptamana proasta. Au ghininon si nimic nu le merge bine

Saptamana care incepe nu aduce nimic pentru trei dintre semnele zodiacale. HOROSCOP TAUR- Ai tinut prea multe sentimente ascunse pentru prea mult timp, iar acum simti ca incepi sa explodezi. Trec.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana proasta. Au ghininon si nimic nu le merge bine

Saptamana care incepe nu aduce nimic pentru trei dintre semnele zodiacale. HOROSCOP TAUR- Ai tinut prea multe sentimente ascunse pentru prea mult timp, iar acum simti ca incepi sa explodezi. Trec.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor trece prin schimbari majore in luna februarie

Poate parea un moment ciudat pentru unii dintre voi, dar este momentul schimbarii. Nu doar ca visati, acum gasiti si solutiile care sa duca la indeplinirea visurilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )