Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romania are cea mai mare rata de mortalitate din Europa a companiilor

Adevărul Adevărul,
Romania are cea mai mare rata de mortalitate din Europa a companiilor

Aproape 1,5 milioane de companii active in Romania au incetat activitatea in ultimul deceniu, arata datele centralizate de Iancu Guda, presedintele al Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR). continuă pe Adevărul

TELEVIZIUNE FINLANDEZA, DESPRE CEA MAI MARE BANCA DIN NORDUL EUROPEI: Nordea a gestionat tranzactii suspecte de 700 milioane de euro

Nordea, cea mai mare banca din nordul Europei, a gestionat tranzactii suspecte de 700 milioane de euro in perioara 2005-2017, potrivit unor documente prezentate luni de televiziunea finlandeza Yle, transmite Reuters.

Ansamblul Openville din Timisoara, premiat la Gala Forbes 2019, pentru Cea mai mare cladire de birouri

Primul Openville din Timisoara a fost premiat pentru al doilea an consecutiv, de revista de business Forbes Romania. Evenimentul, organizat anual, este dedicat celor mai importante companii de pe piata de profil din Romania.

Am baut intr-o seara si apoi am comis cea mai mare greseala a vietii, chiar in timp ce sotia mea dormea! Doamne, cum am putut sa fac amor cu ea? Acum, mor de rusine!

Uneori, atunci cand bei mai mult decat de obicei ai tendinta sa comiti greseli pe care mai tarziu le poti regreta. Este exact ce i s-a intamplat si unui barbat, care a a ajuns sa isi insele sotia chiar.

Business report: Panouri de siguranta la metrou: Metrorex va face licitatie pentru studiile de prefezabilitate si fezabilitate; Cea mai mare problema imobiliara pe care o au romnii n prezent; UE interzice folosirea plasticelor ncepnd cu 2021. Ce produse

ANAF: Comerciantii de produse energetice angro nu vor mai fi obligati sa detina spatii de depozitare. Comerciantii de produse energetice in sistem angro nu vor mai fi. Secretul producatorului de tevi nascut in zilele Revolutiei, care a cucerit piata din SUA si Canada. Pe hartie a luat fiinta, ca intreprinderea de Tevi Slatina, inca din 1982, dar a.

EUROSTAT: Romania - cea mai mare pondere din UE a energiei regenerabile in totalul energiei utilizate

Tara noastra avea, in anul 2017, o pondere a energiei regenerabile in totalul energiei utilizate pentru termoficare si climatizare de 26,6%, peste media de 19,5% de la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate, ieri, de Eurostat, citate de News. ro.

Romania, tara europeana cu cea mai mare crestere pentru Carrefour. Francezii pariaza pe produse organice, marci proprii si magazine de proximitate

La un de la lansarea Planului Carrefour 2022, gigantul francez de retail a a raportat vanzari nete de 76 miliarde de euro in 2018, in scadere cu 3% fata de anul anterior, potrivit raportului financiar al retailerului. In ciuda.

Exclusiv! Mihai Gadea si Mircea Badea, cea mai mare rasturnare de situatie

In aceasta seara, de la ora 21. 00, afla in premiera nationala care sunt scenariile laboratoarelor secrete pentru perioada urmatoare. Cum pregatesc cei din umbra rasturnarea guvernului, scoaterea din joc a.

A fost lansat trailer-ul pentru ultimul sezon Game of Thrones: primele detalii despre cea mai mare scena de lupta din istoria televiziunii VIDEO

Trailerul pentru ultimul sezon Game of Thrones a fost in sfarsit lansat! Montajul ofera o prima impresie despre ceea ce se preconizeaza a fi cea mai mare scena de lupta din istoria televiziunii.

Reuters: Cel mai mare partid de opozitie din Romania urmareste interzicerea Huawei in infrastructura telecomunicatiilor

Partidul National Liberal va declansa o ancheta publica privind contributia Huawei la infrastructurile critice si va incerca sa o blocheze din dezvoltarea retelei 5G din cauza preocuparilor de securitate crescande, a declarat marti Pavel Popescu, reprezentantul PNL in comisia IT a Parlamentului, potrivit Reuters.

Tineri care au vandalizat noua masini intr-o singura noapte, prinsi in flagrant delict. Politistii cred ca numarul pagubitilor este mult mai mare

Trei tineri din localitatile Beresti si Mironu judetul Suceava) au vandalizat noua masini parcate pe o strada din zona centrala a municipiului Suceava. Vandalii au fost prinsi in flagrant delict de catre o echipa a Politiei Locale. Cei trei sunt cercetati acum pentru distrugere. Anchetatorii cred ca numarul pagubitilor este mai mare si fac apel la sucevenii afectati sa depuna plangere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )