Libnet.ro
UNICEF

20:45

ANPC a amendat 15 banci cu peste 500.000 de lei pentru practici comerciale incorecte in privinta publicitatii

Hotnews Hotnews,
 ANPC a amendat 15 banci cu peste 500.000 de lei pentru practici comerciale incorecte in privinta publicitatii

ANPC a amendat 15 banci cu sume totalizand peste 500. 000 de lei pentru practici comerciale incorecte in ceea ce priveste activitatile de publicitate, solicitandu-le totodata sa inceteze aceste practici, sa corecteze contractele deja incheiate, sa restuie sumele incasate fara temei legal si sa isi suspende campaniile publicitare pentru a intra in legalitate, scrie News. ro. Controlul la cele 15 banci a fost facut in perioada 28 august - 6 octombrie si a vizat respectarea prevederilor legale privind modalitatile sau mijloacele de desfasurare a activitatilor de publicitate. continuă pe Hotnews

Protectia Consumatorului a amendat 15 banci cu peste 500.000 de lei pentru publicitate inselatoare

ANPC a amendat 15 banci cu sume totalizand peste 500. 000 de lei pentru practici comerciale incorecte in ceea ce priveste activitatile de publicitate, solicitandu-le totodata sa inceteze aceste practici, sa corecteze contractele deja incheiate, sa restuie sumele incasate fara temei legal si sa isi suspende campaniile publicitare pentru a intra in legalitate, scrie News. ro. Controlul la cele 15 banci a fost facut in perioada 28 august - 6 octombrie si a vizat respectarea prevederilor legale privind modalitatile sau mijloacele de desfasurare a activitatilor de publicitate.

Protectia Consumatorului a amendat 15 banci cu peste 500.000 de lei: Ce nereguli au fost gasite

Autoritatea Nationala pentru Protectia Conumatorilor ANPC) a amendat 15 banci pentru practici comerciale incorecte in ceea ce priveste activitatile de publicitate, informeaza.

ANPC a amendat 15 banci pentru publicitate inselatoare; acestea trebuie sa returneze banii incasati ilegal

ANPC a amendat 15 banci cu peste 500. 000 de lei pentru publicitate inselatoare. Totodata, autotitatea le-a solicitat sa inceteze aceste practici, sa corecteze contractele deja incheiate si sa restuie sumele incasate fara temei legal.

15 banci au fost amendate pentru reclama mincinoasa

15 banci din Romania au fost sanctionate cu amenzi de catre ANPC.

15 banci - amendate de ANPC pentru publicitate inselatoare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a amendat, recent, nu mai putin de 15 banci comerciale, pentru publicitate inselatoare, dupa cum ne-au spus surse apropiate situatiei.

Bancile continua practicile incorecte: una scrie in pliant, alta in contract

Majoritatea campaniilor publicitare ale bancilor contin aspecte care se incadreaza la capitolul publicitate inselatoare si practici comerciale incorecte, avand in vedere ca, in loc sa lamureasca potentialul client, mai mult il induc in eroare. in urma verificarilor, ANPC a amendat 15 banci cu doar 500. 000 lei.

Bursa SAB - Propulsam viitorul - 10.000 lei pentru cea mai spectaculoasa inovatie

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si Salonul Auto Bucuresti lanseaza cea a treia editie a concursului de idei inovative pentru industria automobilelor, Bursa SAB Propulsam viitorul,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2775 seconds )