Libnet.ro
UNICEF

18:30

Barometrul industrial: n luna martie, industria a crescut puternic, dar mai mult pe seama cererii interne

Hotnews Hotnews,
 Barometrul industrial: n luna martie, industria a crescut puternic, dar mai mult pe seama cererii interne

In luna martie, industria a crescut puternic, dar mai mult pe seama cererii interne, arata datele Barometrului Industrial, publicate miercuri de catre SNSPA si IRSOP. Exporturile au stagnat, in timp ce importurile au continuat sa creasca. Performanta mai slaba a exporturilor poate fi un motiv de preocupare in contextul inmultirii semnalelor despre o posibila decelerare a cresterii economice globale. in pofida avansului robust din luna martie, optimismul managerilor romani e in scadere. continuă pe Hotnews

Exporturile au stagnat in luna martie

Industria romaneasca a crescut puternic in luna martie, mai mult datorita cererii interne, dar exporturile au stagnat, in timp ce importurile au continuat sa creasca, potrivit barometrului industrial lunar efectuat de IRSOP si SNSPA, publicat astazi, informeaza News. ro.

BNR: Creditarea a crescut in luna martie

Creditele acordate populatiei si firmelor au crescut cu 6,1% in luna martie fata de aceeasi luna a anului trecut, la 236,68 miliarde lei 50,9 miliarde euro), sustinuta in special de creditele in lei acordate populatiei, arata datele Bancii Nationale a Romaniei BNR) publicate astazi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )