Libnet.ro
UNICEF

20:00

Costul petrecerii este mai mare in Romania decat in alte tari din regiune. Iata cu cat si de ce. Cum vede situatia un oficial BNR

Hotnews Hotnews,
 Costul petrecerii este mai mare in Romania decat in alte tari din regiune. Iata cu cat si de ce. Cum vede situatia un oficial BNR

Un prieten de-al nostru adora sa faca petreceri. Organizeaza una pe luna. De obicei le da acasa. Vine lumea si consuma snack-uri, bauturi racoritoare etc. Totul este bine si frumos. Din cand in cand vine si imprumuta bani de la noi pentru a cumpara produsele ce urmeaza a fi consumate. ii spunem sa ne dea inapoi cu o dobanda de 3% pe an. Luna de luna cere mai mult, iar noi ne gandim ca in loc sa investeasca banii intr-un laptop nou pe care sa isi desfasoare munca, prefera sa continue distractia. Asadar, pentru ca isi consuma banii cu aceasta activitate i-am crescut dobanda. Prietenul acesta este statul roman, iar in situatia asta noi suntem investitorii. continuă pe Hotnews

Cat costa cel mai mare diamant din Romania scos la vanzare. Ce alte bijuterii exclusiviste se gasesc la licitatie FOTO

Cel mai mare diamant din Romania, de circa 8,95 carate, este scos la vanzare dupa ce a fost estimat intre 45. 000 si 65. 000 de euro. Bijuteria poate fi admirata la Palatul Cesianu-Racovita.

Cel mai mare diamant din Romania a fost scos la licitatie. Unde poate fi admirata bijuteria

Cel mai mare diamant din romania are 8,95 carate si poate fi admirat la Palatul Cesianu-Racovita. Scos la licitatie impreuna cu alte bijuterii, acesta poate fi achizitionat si in rate.

Biedronka, cel mai mare retailer alimentar din Polonia, planuiee153;te sa intre an Romacentnia

Biedronka, cel mai mare retailer alimentar din Polonia, se pregatee153;te de extinderea in alte piee155;e din regiune, printre care e153;i Romania, a declarat Pedro Soare dos Santos, CEO Jeronimo Martins, compania portugheza care dee155;ine lane155;ul de.

Victor Ponta: Ludovic Orban e un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul

Victor Ponta a declarat ca l-ar fi votat pe Raed Arafat premier dupa decizia CCR. Liderul Pro Romania sustine, de asemenea, ca Ludovic ORban este un un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul.

Criza coronavirusului risca sa afecteze grav productia de medicamente la nivel mondial: 40% din materia prima folosita in industria farmaceutica provine din China si India, iar cel mai mare furnizor din Europa este Italia

40% din productia globala de materie prima folosita in industria farmaceutica provine din China si India, in timp ce in Europa, cel mai mare furnizor este Italia, avertizeaza Dragos Damian, directorul executiv al Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania. Pana in acest moment nu au fost semnalate probleme de aprovizionare cu medicamente in nicio tara a Uniunii Europene, insa prelungirea crizei dupa data de 15 martie risca sa afecteze productia anumitor tipuri de medicamente.

Cea mai mare greseala pe care o fac romanii in caz de coronavirus. Streinu-Cercel: Nu faceti asta!

La ora actuala nu existacazuri de coronavirusin Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Situatia suspectilor este una foarte clara, dar acestia sunt in carantina si nu pot fi consderati bolnavi. Aceste date au fost confirmate in cadrul uneiconferinte MAIdesfasurate .

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Orban, despre coronavirus: Romania are un risc mai mare. Solicitarea facuta Politiei de Frontiera

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Ciolacu: Mascarada ar fi si mai mare daca CCR spune ca nu trebuia desemnat tot Orban E exclus sa stam cu guvern interimar pana in noiembrie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca este o mascarada ca un partid sa propuna un premier si sa decida sa nu il voteze, dar mascarada ar fi si mai mare daca CCR spune ca nu trebuia desemnat tot Orban. El spune ca este exclus sa stam cu guvern interimar pana in noiembrie. Romanii pot lua furcile si sa ne fugareasca prin Parlament, mai spune Ciolacu.

Cine sunt vedetele cu cel mai mare salariu de la Asia Express. Restul concurentilor se uita cu invidie la ele, desi primesc si ei o multime de bani

Asia Express este unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune de la noi. Vedetele se intrec in cursa pentru un premiu colosal in valoare de 30 000 de euro. Cine sunt vedetele cu cel mai mare salariu de la Asia Express in acest show au intrat 9 perechi de vedete, cu emotii si sperante .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )