Libnet.ro
UNICEF

11:16

Daniel Daianu: Un buget al zonei euro? Da, dar nu din resursele bugetului UE

Hotnews Hotnews,
 Daniel Daianu: Un buget al zonei euro? Da, dar nu din resursele bugetului UE

Ministrii de finante ai Frantei si Germaniei, Bruno le Maire si Olaf Scholz, au propus formarea unui buget al zonei euro menit sa reduca din discrepante economice. Propunerea este de bun simt avand in vedere incompletitudinea uniunii monetare ca arhitectura institutionala si aranjamente de politici, scrie Daniel Daianu pe blogul BNR. De mult timp experti si responsabili politici imbratiseaza teza ca lipsa aranjamentelor de ordin fiscal ce nu trebuie sa fie fi reduse simplist la reguli) este o carenta majora a functionarii zonei euro. continuă pe Hotnews

Daniel Daianu: Un buget al zonei euro nu poate fi alimentat din resursele bugetului UE

Ministrii de finante ai Frantei si Germaniei, Bruno le Maire si Olaf Scholz, au propus formarea unui buget al zonei euro menit sa reduca din discrepante economice. Propunerea este de bun simt avand in vedere incompletitudinea uniunii monetare ca arhitectura institutionala si aranjamente de politici, scrie Daniel Daianu pe blogul BNR. De mult timp experti si responsabili politici imbratiseaza teza ca lipsa aranjamentelor de ordin fiscal ce nu trebuie sa fie fi reduse simplist la reguli) este o carenta majora a functionarii zonei euro.

Un buget al zonei euro? Da, dar nu din resursele bugetului UE

Ministrii de Finante ai Frantei si Germaniei au propus formarea unui buget al zonei euro menit sa reduca discrepantele economice. Propunerea e de bun-simt, avand in vedere incompletitudinea uniunii monetare ca arhitectura institutionala si aranjamente de politici. De mult timp, experti si responsabili politici imbratiseaza teza ca lipsa aranjamentelor de ordin fiscal ce nu trebuie reduse la reguli) e o carenta majora a functionarii zonei euro.

Un buget al zonei euro? Da, dar nu din resursele bugetului UE

Ministrii de finante ai Frantei si Germaniei, Bruno le Maire si Olaf Scholz, au propus formarea unui buget al zonei euro menit sa reduca din discrepantele economice. Propunerea este de bun simt avand in vedere incompletitudinea uniunii monetare ca arhitectura institutionala si aranjamente de politici.

Franta si Germania au definitivat bugetul zonei euro. De cand va fi functional?

Franta si Germania au ajuns la un acord privind planul de creare a bugetului zonei euro, proiectul urmand sa fie prezentat luni la reuniunea Eurogrup, in Bruxelles, informeaza publicatia EUObserver.

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )