Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dispar mai multe comisioane bancare

Antena3 Antena3,
Dispar mai multe comisioane bancare

Persoanele fizice care folosesc un cont bancar de plati cu servicii de baza vor scapa de comisioanele percepute pentru deschiderea si inchiderea acestuia, precum si de comisionul pentru retrageri de bani sau. continuă pe Antena3

Un muncitor din Prahova a fost strivit de mai multe cofraje pentru turnarea betonului

Un muncitor a fost transportat, joi, in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti dupa ce, in timpul serviciului, mai multe cofraje folosite pentru turnarea betonului au cazut pese el, strivindu-l .

Acuzatii de coruptie la Spitalul Judetean de Urgenta Galati. Perchezitii in mai multe birouri

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie DGA) Galati, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, au efectuat, joi, mai multe perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta.

Ce este bullying-ul, fenomenul care face tot mai multe victime. Si tu faci asta?

Fenomenul zilelor nostrecare face zi de zi ravagii. Ce este bullying-ul, fenomenul care face tot mai multe victime. Si tu faci asta? Bullying-ul este definit ca fiind un comportament ostil/de.

Campania metoo: Calin Ionescu, stiut drept Rimaru de la trupa R.A.C.L.A., pleaca din agentia de publicitate Centrade Cheil in urma acuzatiilor ca a hartuit mai multe femei

Calin Ionescu, mai cunoscut sub numele de scena Rimaru de la trupa R. , acuzat de mai multe femei ca le-ar fi hartuit sexual si amenintat, nu va mai fi seful creatiei la grupul de publicitate Centrade Cheil, a anuntat joi compania. Managementul Centrade - Cheil a avut o intalnire cu Calin Ionescu, in urma careia s-a hotarit ca, incepand de astazi, contractul de munca al lui Calin Ionescu sa inceteze, arata grupul intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in trafic, valabile in opt judete din zona.

Oltchim, aproape de vanzare: Mai multe companii au achizitionat pachete de active la combinatul din Ramnicu Valcea

Problemele de la Oltchim Ramnicu Valcea, aproape sa ajunga la un final! Procedura de vanzare a combinatului petrochimic este aproape finalizata dupa ce mai multe companii au achizitionat sau.

Rimaru din trupa R.A.C.L.A, acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei

Calin Ionescu, cunoscut drept Rimaru de la R. , este acuzat de mai multe femei de hartuire si agresiune, prin intermediul campaniei online Metoo, declansata in mediul online de.

Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile in zece judete din zona Transilvaniei. Potrivit.

Atac la metroul din Londra: Mai multe persoane au fost injunghiate

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, luni seara, in statia Parsons Green din Londra. Un individ inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane din.

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta Doliu in muzica romaneasca, dupa ce s-a stins din viata muzicologul Anca Florea.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )