Libnet.ro
UNICEF

15:00

Euro trece de pragul de 4.7 lei si testeaza noi niveluri de confort

Hotnews Hotnews,
 Euro trece de pragul de 4.7 lei si testeaza noi niveluri de confort

Monedele europene au fost luni in scadere fata de euro cu exceptia forintului care a ramas in apropierea celei mai bune pozitionari din ultimele sapte luni la 317. in ciuda tentativei BNR de a reduce lichiditatea pe piata monetara atragand lei de la bancile comerciale, EURRON continua sa ramana pe un trend crescator urcand peste 4. 7050, arata o analiza trimisa luni investitorilor de catre o banca comerciala. continuă pe Hotnews

Euro trece de pragul de 4.7 lei si testeaza noi nivele de confort

Monedele europene au fost luni in scadere fata de euro cu exceptia forintului care a ramas in apropierea celei mai bune pozitionari din ultimele sapte luni la 317. in ciuda tentativei BNR de a reduce lichiditatea pe piata monetara atragand lei de la bancile comerciale, EURRON continua sa ramana pe un trend crescator urcand peste 4. 7050, arata o analiza trimisa luni investitorilor de catre o banca comerciala.

CURS VALUTAR. Euro trece de 4,7 lei. Dolarul creste si el

Leul s-a depreciat marti cu 0,51 bani 0,11%) fata de euro, ajungand din nou la un minim istoric in raport cu moneda unica europeana, cursul stabilit de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de.

SOC pe piata valutara! Euro DEPASESTE pragul de 4,7 LEI!

Soc pe piata valutara. Cursul de schimb leu/euro a atins luni un nou maxim istoric, de 4,7081 lei, arata datele afisate de Banca Nationala a Romaniei BNR). Conform datelor, observam tendinta de cre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )