Libnet.ro
UNICEF

11:16

Francul elvetian a cobort miercuri la cel mai mic nivel de la renuntarea pragului impus de Banca Elvetiei

Hotnews Hotnews,
 Francul elvetian a cobort miercuri la cel mai mic nivel de la renuntarea pragului impus de Banca Elvetiei

In 15 ianuarie 2015, , un comunicat sec al Bancii Elvetiei SNB) anunta taifunul ce urma sa vina. SNB renunta la plafonul de curs chf/euro, iar francul sarea in aer. De la 3,7 lei/franc, a doua zi moneda Elvetiei urcase la 4,32 de lei iar cateva zile mai tarziu se vindea cu 6 lei la casele de schimb. Miercuri, cotatia monedei elvetiene a coborat la 3. 8777 lei, cel mai mic nivel atins de atunci incoace. intre timp, aproape 3600 de romani imprumutati in franci au notificat bancilor intentia lor de dare in plata. continuă pe Hotnews

ROBOR la 3 luni a urcat la 2,22% pe an, cel mai ridicat nivel din perioada recenta

Un nou salt spectaculos al ROBOR la 3 luni pe fondul inflatiei tot mai accentuate. Indicele a crescut luni la 2,22% pe an, de la 2,13% pe an in sedinta precedenta plus 0,09 puncte). Este cel mai ridicat nivel din momentul in care indicele a revenit pe.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 27 octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de news. ro.

CRESC RATELE romanilor: ROBOR la 3 luni, cel mai mare nivel din ultimii 3 ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei continua sa creasca. A ajuns la 2,28%, cel mai mare nivel din octombrie 2014. Astfel, romanilor cu.

Indicele ROBOR, la cel mai mare nivel din 2014. Romanii platesc rate mai mari la creditele in lei

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat marti pe piata interbancara la nivelul de 2,28%, de la 2,22% cat era luni, fiind cel mai.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 27 octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,22%, cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,22%, cel mai mare nivel din 5 decembrie 2017, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Thomas Jordan: Deprecierea francului nu va determina schimbarea politicii monetare a Bancii Nationale a Elvetiei

Banca Nationala a Elvetiei SNB) nu este nerabdatoare sa-si ajusteze politica monetara ultraexpansiva, chiar daca francul elvetian s-a depreciat la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, deoarece situatia ramane delicata, a afirmat presedintele SNB, Thomas Jordan, intr-un interviu acordat Bloomberg.

Ducele si ducesa de Cambridge l-au prezentat public pe cel mai mic membru al familiei regale. Numele printului va fi anuntat in curand

Ducele si ducesa de Cambridge l-au prezentat lumii pe fiul lor nou-nascut, pe treptele spitalului Lindo Wing. Ducesa de Cambridge a nascut in siguranta un baiat, la ora locala 11. Copilul are 3,800 de.

ROBOR la 3 luni a ajuns la 2,42% pe an, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Noua explozia pe piata dobanzilor interbancare. Indicele ROBOR a trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, revine pe cresteri similare celor din toamna anului trecut. Intr-o singura sedinta, acesta a.

Pretul petrolului Brent a trecut de 75 dolari/barilul

Pretul futures al petrolului Brent a depasit ieri, la Londra, 75 de dolari barilul, atingand cel mai ridicat nivel din noiembrie 2014 pana acum, pe fondul temerilor legate de perspectivele impunerii unor noi sanctiuni Iranului, de catre SUA, dar si in baza cererii de pe piata de profil, in special din Asia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )