Libnet.ro
UNICEF

09:00

Legea repatrierii rezervei de aur, retrimisa in Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea repatrierii rezervei de aur, retrimisa in Parlament

Legea privind repatrierea rezervei de aur pe care Banca Nationala o are depozitata la Banca Angliei a fost retrimisa, ieri, Parlamentului, spre reexaminare, de catre presedintele Klaus Iohannis. Actul normativ a fost initiat de Liviu Dragnea - fostul presedinte al Camerei Deputatilor si sef al PSD - si de senatorul social-democrat Serban Nicolae. continuă pe Ziarul Bursa

Legea repatrierii aurului a fost retrimisa in Parlament de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a decis sa trimita spre reexaminare Parlamentului proiectul de lege, ini.

Klaus Iohannis nu a promulgat legea lui Dragnea privind repatrierea aurului BNR si a trimis-o spre reexaminare Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis spre reexaminarea legea lui Dragnea privind repatrierea aurului Bancii Nationale a Romaniei. Proiectul de lege care prevedea ca Banca Nationala a Romaniei sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate a fost adoptata de Camera Deputatilor in 24 aprilie.

Legea repatrierii aurului, retrimisa in Parlament

Legea initiata de Liviu Dragnea si Serban Nicolae pentru repatrierea aurului depozitat in strainatate a fost trimis Parlamentului spre reexaminare de catre presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis reintoarce in Parlament o LEGE initiata de Liviu Dragnea privind repatrierea rezervei de aur a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannisa trimis miercuri, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea art. 30 din Legea nr. 3122004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei. Este vorba desprenb.

Iohannis trimite Parlamentului pentru reexaminare legea privind repatrierea aurului

Dupa ce nu a avut succes la Curtea Constitutionala, presedintele Klaus Iohannis ataca pe alta cale repatrierea rezervei de aur decisa de PSD si cere Parlamentului reexaminarea legii. Distinct de motivele de.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )