Libnet.ro
UNICEF

18:15

Leul se apropie tot mai mult de pragul de 4.6 unitati pentru un euro. Economistii BCR anticipeaza un curs de 4.62 de lei/euro pentru finalul acestui an

Hotnews Hotnews,
 Leul se apropie tot mai mult de pragul de 4.6 unitati pentru un euro. Economistii BCR anticipeaza un curs de 4.62 de lei/euro pentru finalul acestui an

Cotatia medie a tranzactiilor pe perechea euro/leu a fost calculata luni la 4. 5988, marginal depreciata fata de vineri, in vreme ce fata de dolar leul a pierdut de vineri pana luni circa doi bani, ajungand la 3. 91 lei/usd de la 3. 89 lei/usd, cat fusese vineri). Leul se apropie asimptotic de pragul psihologic de 4. 6 lei/ euro, prag care fusese pana acum aparat de Banca Nationala. Intr-un raport publicat luni, economistii BCR spun ca isi mentin prognoza EURRON de 4,62 pentru decembrie 2017. continuă pe Hotnews

Efectul (nedorit de) TRUMP: Generatia mileniala plate;te tot mai mult pentru stirile online

In timp ce presedintele SUA, Donald Trump, isi continua cu mare patos cruciada pe care a declansat-o impotriva presei, generatia mileniala incepe sa subscrie din ce in ce mai mult la.

Efectul (nedorit de) TRUMP: Generatia mileniala plateste tot mai mult pentru stirile online

In timp ce presedintele SUA, Donald Trump, isi continua cu mare patos cruciada pe care a declansat-o impotriva presei, generatia mileniala incepe sa subscrie din ce in ce mai mult la.

Motivul pentru care tot mai multe femei au renuntat la sutien. S-au lasat fotografiate cu rusinea la vedere. Dovada

Tot mai multe tinere, dar si doamne trecute de primavara vietii au adoptat o practica cu adevarat revolutionara pentru o lume plina de inhibitii. Au renuntat la sutiene pe care le-au considerat accesorii.

Cand politica ajunge in manuale: mai mult patriotism si mai multa religie in scolile din Ungaria, Polonia si Turcia

In Romania continua dezbaterea despre manualele alternative. Cele mai noi reforme in educatie din Ungaria, Polonia si Turcia au o tendinta clara: mai mult patriotism, mai multa religie - si mai putina diversitate.

Tinerii comit infractiuni informatice de la varste tot mai fragede. Cum pot trece de partea buna a baricadei

Un studiu recent realizat cu sprijinul EUROPOL arata ca tot mai multi tineri ajung sa fie implicati in criminalitatea informatica de la varste foarte fragede. Problematica implicarii tinerilor in activitati ilegale este una internationala cata vreme atacurile cibernetice genereaza pagube importante pentru victime, estimate la 445 de miliarde de dolari in 2016, conform calculelor Europol, care includ nu doar pierderi financiare directe, ci si indirecte - precum daune de imagine, afectarea reputatiei, pierderi de clienti, influentarea proceselor de fuziuni si achizitii, etc.

Dieta vegetariana vs. consumul de carne: cum traiesti mai mult?

Abilitatea noastra de a trai o viata lunga este influentata de o combinatie intre genelor noastre si mediul nostru. in studiile care implica gemeni identici, oamenii de stiinta au estimat ca nu mai mult de 30% din aceasta influenta provine de la genele noastre, ceea ce inseamna ca cei mai multi factori care controleaza cat timp traieste o persoana tin de mediu, conform theconversation.

Benzina si motorina s-au scumpit mai mult decat contravaloarea accizelor introduse de Guvern

Benzina si motorina s-au scumpit mai mult decat contravaloarea accizelor introduse de Guvern. Potrivit unui raport al Comisiei Europene, citat de Libertatea, comerciantii au majorat preturile.

Motivul pentru care nu e bine sa mancam mai mult de 500 de grame de fructe pe zi: Toata fructoza se duce in ficat dupa care...

Nu e bine sa mancam mai mult de 500 de grame de fructe pe zi. Fructoza oboseste ficatul. Toata lumea stie ca alcoolul e un produs care se metabolizeaza exclusiv in ficat si ca urmare,.

Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Aceste insecte pot purta germeni periculosi

Toata Romania se plange de gandacii mirositori. Plosnitele cerealelor au invadat mai multe orase. Dezinsectiile nu au avut efect, iar frigul, spun specialistii, nu ii.

Tarantino, despre acuzatiile de viol si hartuire sexuala la adresa lui Harvey Weinstein: Stiam suficient pentru a face mai mult

Regizorul Quentin Tarantino, bun prieten cu Harvey Weinstein, a recunoscut ca stia de mai multi ani despre o parte din acuzatiile formulate recent la adresa celebrului producator, inclusiv de la fosta sa prietena, Mira Sorvino, care a fost pipaita de mogul, dupa ce aproape 40 de actrite au spus ca au fost violate sau hartuite sexual de acesta, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )