Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ordinul ANPC in urma controlului la Raiffeisen Bank a fost emis: Bancii i se solicita sa aduca contractele la conditiile din momentul semnarii si un nou grafic de rambursare. Ce spune directorul general al ANPC Paul Anghel

Hotnews Hotnews,
 Ordinul ANPC in urma controlului la Raiffeisen Bank a fost emis: Bancii i se solicita sa aduca contractele la conditiile din momentul semnarii si un nou grafic de rambursare. Ce spune directorul general al ANPC Paul Anghel

Ordinul ANPC cu privire la creditele in franci elvetieni, in urma controlului la Raiffeisen Bank a fost semnat vineri si solicita bancii aducerea contractelor de credit la momentul anterior deciziei de a nu informa clientii cu privire la costurile creditului si sa propuna un nou grafic de rambursare. Directorul general al ANPC Paul Anghel a declarat pentru News. ro ca la acest moment exista o problema de imagine pentru intreg sistemul bancar si ca bancile trebuie sa isi modifice atitudinea si abordarea fata de clienti. Banca, la randul sau, a anuntat ca va contesta masura in justitie. continuă pe Hotnews

ANPC a semnat Ordinul de incetare a practicilor abuzive in cazul Raiffeisen Bank

ACTUALIZARE 14:51 Ordinul de incetare a practicilor incorecte a primit toate semnaturile necesare, ne-au confirmat sursele noastre *ACTUALIZARE 12:38 Bogdan Pandelica ne-a confirmat si noua ca a semnat Ordinul. Se pare ca situatia este destul de tensionata in ANPC, atata vreme cat ne sosesc informatii contradictorii referitoare la semnarea acestui document. Clientii cu credite in CHF au trimis o serie de mail-uri si au sunat la Autoritate, in aceasta dimineata, pentru a se interesa in legatura cu Ordinul de incetare a practicilor incorecte. *ACTUALIZARE 12:22 in timp ce debitorii sustin ca presedintele ANPC le-a confirmat ca a semnat Ordinul de incetare a practicilor incorecte in cazul Raiffeisen Bank, surse apropiate situatiei ne-au spus ca ordinul este inca in curs de semnare. ----- Constatarea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) conform careia Raiffeisen Bank a avut practici comerciale incorecte in relatia cu clientii care au contractat credite in franci elvetieni CHF) este neintemeiata, considera reprezentantii bancii.

Informatii contradictorii referitoare la Ordinul de incetare a practicilor incorecte

ACTUALIZARE 12:38 Bogdan Pandelica ne-a confirmat si noua ca a semnat Ordinul. Se pare ca situatia este destul de tensionata in ANPC, atata vreme cat ne sosesc informatii contradictorii referitoare la semnarea acestui document. Clientii cu credite in CHF au trimis o serie de mail-uri si au sunat la Autoritate, in aceasta dimineata, pentru a se interesa in legatura cu Ordinul de incetare a practicilor incorecte. *ACTUALIZARE 12:22 in timp ce debitorii sustin ca presedintele ANPC le-a confirmat ca a semnat Ordinul de incetare a practicilor incorecte in cazul Raiffeisen Bank, surse apropiate situatiei ne-au spus ca ordinul este inca in curs de semnare. ----- Constatarea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) conform careia Raiffeisen Bank a avut practici comerciale incorecte in relatia cu clientii care au contractat credite in franci elvetieni CHF) este neintemeiata, considera reprezentantii bancii.

Seful ANPC Bogdan Pandelica - chemat la audieri in cazul Raiffeisen Bank

Cazul Raiffeisen Bank, in care banca a fost amendata de ANPC pentru practici incorecte, nu intarzie sa provoace reactii.

Bogdan Pandelica, audiat in cazul Raiffeisen Bank

ACTUALIZARE 13:47 Bogdan Pandelica citeste raportul tematic efectuat de ANPC in randul IFN-lor, in acest an. *ACTUALIZARE 13:46 Daniel Zamfir mentioneaza ca in a doua parte a sedintei va fi abordat subiectul Raiffeisen Bank *ACTUALIZARE 13:44 Senatorul Zamfir a abordat tema dobanzilor exagerat de mari la creditele acordate de IFN-uri *ACTUALIZARE 13:42 Sedinta a inceput *ACTUALIZARE 13:32 Sedinta trebuie sa inceapa in cateva secunde. Printre altii, au sosit Bogdan Pandelica si Florin Danescu, presedinte executiv ARB. ---- Bogdan Pandelica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), urmeaza sa fie audiat la 13:30 in Comisia Economica din Senat, in cazul Raiffeisen Bank.

Raiffeisen nu neaga faptul ca are practici incorecte in contracte

Constatarea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) conform careia Raiffeisen Bank a avut practici comerciale incorecte in relatia cu clientii care au contractat credite in franci elvetieni CHF) este neintemeiata, considera reprezentantii bancii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )