Libnet.ro
UNICEF

12:31

PIATA MONETARA Dobanda la depozitele overnight a scazut la 1,63%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PIATA MONETARA Dobanda la depozitele overnight a scazut la 1,63%

BNR a afisat, ieri, un nivel mediu al dobanzii la depozitele overnight plasate ROBOR) in scadere la 1,63%, de la 1,64%, valoare inregistrata in sedinta precedenta. continuă pe Ziarul Bursa

PIATA MONETARA Dobanda la depozitele overnight s-a depreciat la 1,64%

BNR a afisat, ieri, un nivel mediu al dobanzii la depozitele overnight plasate ROBOR) in depreciere la 1,64%, de la 1,70%, valoare inregistrata sedinta precedenta.

PIATA MONETARA Dobanda la depozitele overnight s-a depreciat la 1,70%

BNR a afisat, ieri, un nivel mediu al dobanzii la depozitele overnight plasate ROBOR) in depreciere la 1,70%, de la 1,97%, valoare inregistrata si sedinta precedenta.

PIATA MONETARA Dobanda la depozitele overnight a crescut la 1,97%

BNR a afisat, ieri, un nivel mediu al dobanzii la depozitele overnight plasate ROBOR) in crestere la 1,97% de la 1,72%, valoare inregistrata in sedinta precedenta.

CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR: Este esential un control intarit asupra lichiditatii de pe piata monetara

Avem nevoie de un mix echilibrat de politici macroeconomice, care sa evite o supraimpovarare a politicii monetare, cu efecte indezirabile in economie, arata minuta sedintei de politica monetara a Bancii Nationale a Romaniei BNR). Aceasta subliniaza ca un mix echilibrat de politici este necesar si pentru ajustarea controlata a deficitului de cont curent. Consiliul de Administratie al bancii centrale apreciaza ca, date fiind conditiile macroeconomice si riscurile interne si externe, un control intarit asupra lichiditatii de pe piata monetara este esential.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )