Libnet.ro
UNICEF

14:30

PREMIERA PENTRU PIATA NOASTRA BANCARA UniCredit Bank introduce semnatura electronica pentru clientii companii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PREMIERA PENTRU PIATA NOASTRA BANCARA UniCredit Bank introduce semnatura electronica pentru clientii companii

UniCredit Bank introduce semnatura electronica pentru clientii companii, devenind, astfel, prima banca de la noi care va oferi societatilor comerciale cu care lucreaza posibilitatea sa semneze documentatia in relatia cu ea folosind o semnatura electronica calificata emisa de un furnizor autorizat din tara noastra. Aceasta semnatura este recunoscuta pe deplin pe teritoriul Romaniei si al Uniunii Europene, cu valoare juridica identica semnaturii olografe si va putea fi folosita si in relatie cu alte parti. Solutia este dezvoltata in parteneriat cu furnizorul roman de certificate digitale calificate Trans Sped pe platforma Adobe Sign. continuă pe Ziarul Bursa

UniCredit Bank introduce semnatura electronica la companii. Aceasta va putea fi utilizata in relatia cu banca, cu Statul si in cea cu partenerii comerciali

Pornind de la un studiu care arata ca firmele romanesti petrec 5 ore pe luna in cazul firmelor mari timpul este de 20 de orelunar, in vreme ce firmele mici petrec 2 oreluna) doar pentru a completa si semna diferite hartii, UniCredit Bank va permite firmelor romanesti ca, incepand de luna viitoare, sa interactioneze cu banca, cu Statul, dar si cu partenerii de afaceri) prin intermediul unei semnaturi electronice calificate, emisa de un furnizor autorizat din Romania.

CRISTIAN AGALOPOL, AMCHAM: O mare provocare pentru investitori este exit-ul din piata noastra

La ora actuala, la nivel de piata, modul de administrare al riscului este mult mai important decat randamentul * Cititi luni, in Ziarul BURSA, interviul complet cu Cristian Agalopol Una dintre cele mai mari provocari pentru investitorii din piata noastra si indeosebi pentru cei mari nerezidenti nu este sa cumpere actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) ci sa faca isi faca exit-ul, in conditiile in care acestia nu au o contraparte pe masura, sustine Cristian Agalopol, membru in board-ul Camerei de Comert Americana AmCham Romania) si presedintele grupului de lucru pentru piata de capital and servicii financiare din cadrul AmCham.

PMI analizeaza introducerea unor noi tigarete fara fum pe piata noastra

Philip Morris: Vom produce si comercializa tigarete traditionale atata vreme cat ne va cere piata * PMI a lansat campania Unsmoke Romania Philip Morris International PMI) analizeaza posibilitatea sa introduca noi produse de fumat fara fum pe piata noastra, dupa ce, in urma cu patru ani, a adus in Romania tigareta IQOS, care functioneaza prin incalzirea tutunului. Suntem in stadiu avansat de analiza a introducerii pe piata din Romania a altor produse fara fum, a mentionat, ieri, in cadrul unei intalniri cu presa, Alexandra Olaru, Director External Affairs, Philip Morris Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )