Libnet.ro
UNICEF

19:45

Programatorii cu studii medii, scutiti de impozit de la 1 februarie

Hotnews Hotnews,
 Programatorii cu studii medii, scutiti de impozit de la 1 februarie

Programatorii cu studii medii care urmeaza cursurile unei institutii de invatamant superior vor fi scutiti de impozitul pe salariu de la 1 februarie 2018, a anuntat, joi, Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, citat de Agerpres. Masura vizeaza un numar aproximativ de 15. 000 de programatori, in plus fata de cei scutiti pana in prezent. Cei care vor sa beneficieze de aceasta scutire trebuie sa faca dovada inscrierii in invatamantul superior. continuă pe Hotnews

MCSI: Programatorii cu studii medii, scutiti de impozit de la 1 februarie

Programatorii cu studii medii care urmeaza cursurile unei institutii de invatamant superior vor fi scutiti de impozitul pe salariu de la 1 februarie 2018, a anuntat, joi, Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, citat de Agerpres. Masura vizeaza un numar aproximativ de 15. 000 de programatori, in plus fata de cei scutiti pana in prezent. Cei care vor sa beneficieze de aceasta scutire trebuie sa faca dovada inscrierii in invatamantul superior.

Business report:Programatorii cu studii medii, scutiti de impozit de la 1 februarie;Inflatia a incheiat anul in coridorul tintit de BNR pentru prima data din 2013. Lucian Croitoru: Cred ca e posibil sa mai creasca dobanda in 2018;Angajatorii romani, nevo

Aplicatia de 500. 000 de euro care te scapa de coada la medic. Un antreprenor roman a lansat o aplicatie care te ajuta sa-ti faci programare la medic cu cateva click-uri. Acesta a creat o retea de 75 de clinici cu 1. 800 de medici din Capitala si alte 10 orase. O analiza, inainte de cresterea inflatiei: Puterea de cumparare - pe sectoare de activitate. Record in noiembrie, dar ritmul de crestere a coborat sub 10%. Este un semnal ca, daca nu incercam sa ne corectam noi de buna voie, atunci ne va corecta economia de piata.

Programatorii cu studii medii, scutiti de impozit de la 1 februarie

Programatorii cu studii medii care urmeaza cursurile unei institutii de invatamant superior vor fi scutiti de impozitul pe salariu de la 1 februarie 2018, potrivit ordinului comun al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, Ministerului Finantelor Publice, Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerului Educatiei Nationale, care a fost publicat in Monitorul Oficial.

Programatorii cu studii medii vor fi scutiti de impozit de la 1 februarie

Programatorii cu studii medii, dar care urmeaza cursurile unei institutii de invatamant superior, vor fi scutiti de impozitul pe salariu de la 1 februarie 2018, anunta Ministerul Comunicatiilor.

Programatorii cu studii medii care urmeaza o facultate vor fi scutiti de impozitul pe salariu

Programatorii cu studii medii care urmeaza cursurile unei institutii de invatamant superior vor fi scutiti de impozitul pe salariu de la 1 februarie 2018, a anuntat, joi, Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )