Libnet.ro
UNICEF

20:00

Raiffeisen Bank anunta ca sistemul de carduri si call center-ul nu au functionat sambata dimineata din cauza unei pene de curent

Hotnews Hotnews,
 Raiffeisen Bank anunta ca sistemul de carduri si call center-ul nu au functionat sambata dimineata din cauza unei pene de curent

Sistemul de carduri, call centerul, internet banking-ul si site-ul bancii Raiffeisen Bank nu au functionat sambata dimineata, incepand cu ora 5:30, din cauza unei pene de curent, a anuntat sambata banca, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Sistemul de carduri si call center-ul n-au functionat sambata dimineata din cauza unei pene de curent

Sistemul de carduri, call centerul, internet banking-ul si site-ul bancii Raiffeisen Bank nu au functionat in aceasta dimineata, incepand cu ora 5:30, din cauza unei pene de curent, potrivit unui comunicat al bancii.

De ce nu au functionat serviciile Raiffeisen Bank in Romania

Clienti Raiffeisen Bank din Romania au avut parte de cea mai proasta zi de weekend. Pe 21 octombrie, pana la orele pranzului, nu au functionat site-ul, serviciul call-center sau plata cu cardul. in urma cu aproape un an, ING Bank a avut probleme care au afectat aproape toti clientii. Nu au functionat, in special, aplicatia, [].

Ordinul ANPC in urma controlului la Raiffeisen Bank a fost emis: Bancii i se solicita sa aduca contractele la conditiile din momentul semnarii si un nou grafic de rambursare. Ce spune directorul general al ANPC Paul Anghel

Ordinul ANPC cu privire la creditele in franci elvetieni, in urma controlului la Raiffeisen Bank a fost semnat vineri si solicita bancii aducerea contractelor de credit la momentul anterior deciziei de a nu informa clientii cu privire la costurile creditului si sa propuna un nou grafic de rambursare. Directorul general al ANPC Paul Anghel a declarat pentru News. ro ca la acest moment exista o problema de imagine pentru intreg sistemul bancar si ca bancile trebuie sa isi modifice atitudinea si abordarea fata de clienti. Banca, la randul sau, a anuntat ca va contesta masura in justitie.

ANPC a semnat Ordinul de incetare a practicilor abuzive in cazul Raiffeisen Bank

ACTUALIZARE 14:51 Ordinul de incetare a practicilor incorecte a primit toate semnaturile necesare, ne-au confirmat sursele noastre *ACTUALIZARE 12:38 Bogdan Pandelica ne-a confirmat si noua ca a semnat Ordinul. Se pare ca situatia este destul de tensionata in ANPC, atata vreme cat ne sosesc informatii contradictorii referitoare la semnarea acestui document. Clientii cu credite in CHF au trimis o serie de mail-uri si au sunat la Autoritate, in aceasta dimineata, pentru a se interesa in legatura cu Ordinul de incetare a practicilor incorecte. *ACTUALIZARE 12:22 in timp ce debitorii sustin ca presedintele ANPC le-a confirmat ca a semnat Ordinul de incetare a practicilor incorecte in cazul Raiffeisen Bank, surse apropiate situatiei ne-au spus ca ordinul este inca in curs de semnare. ----- Constatarea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) conform careia Raiffeisen Bank a avut practici comerciale incorecte in relatia cu clientii care au contractat credite in franci elvetieni CHF) este neintemeiata, considera reprezentantii bancii.

Bogdan Pandelica, audiat in cazul Raiffeisen Bank

ACTUALIZARE 13:47 Bogdan Pandelica citeste raportul tematic efectuat de ANPC in randul IFN-lor, in acest an. *ACTUALIZARE 13:46 Daniel Zamfir mentioneaza ca in a doua parte a sedintei va fi abordat subiectul Raiffeisen Bank *ACTUALIZARE 13:44 Senatorul Zamfir a abordat tema dobanzilor exagerat de mari la creditele acordate de IFN-uri *ACTUALIZARE 13:42 Sedinta a inceput *ACTUALIZARE 13:32 Sedinta trebuie sa inceapa in cateva secunde. Printre altii, au sosit Bogdan Pandelica si Florin Danescu, presedinte executiv ARB. ---- Bogdan Pandelica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), urmeaza sa fie audiat la 13:30 in Comisia Economica din Senat, in cazul Raiffeisen Bank.

Toate sistemele Raiffeisen Bank au fost blocate sambata dimineata din cauza unei pene majore de curent in Capitala

Plata cu cardul si folosirea ATM-urilor bancii au fost operatiuni imposibile sambata dimineata pana la ora 9,00, din cauza unei pene de curent care a afectat toate sistemele Raiffeisen Bank.

Probleme pentru clientii Raiffeisen Bank in aceasta dimineata. Nu si-au putut folosi cardurile

Clientii Raiffeisen au avut probleme sambata dimineata in a-si folosi cardurile bancare, atat la ATM-uri, cat si prin serviciile de online banking. intre timp, tranzactiile cu card,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )