Libnet.ro
UNICEF

06:45

Reduceri de 10% sau 5% pentru cei care si achita mai devreme obligatiile fiscale

Hotnews Hotnews,
 Reduceri de 10% sau 5% pentru cei care si achita mai devreme obligatiile fiscale

Persoanele fizice care au depus Declaratia Unica pana la 31 iulie 2018 si isi achita integral obligatiile fiscale estimate pentru anul 2018, pana la 15 decembrie, inclusiv, vor primi o bonificatie de 5% din totalul sumei datorate, transmite Ministerul Finantelor. continuă pe Hotnews

Un barbat cu arsuri pe 40% din corp este internat la Floreasca, iar familia cere transferul n strainatate. Pintea: Medicii sunt cei care decid daca poate fi sau nu ngrijit n Romnia, nu ministrul

Un barbat din Constanta, cu arsuri pe 40% din suprafata corpului, este internat la Spitalul Floreasca, iar familia a cerut transferul in strainatate, a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a adaugat, insa, ca barbatul beneficiaza de cele mai bune ingrijiri medicale, iar medicii sunt cei care decid daca poate fi sau nu ingrijit in Romania, nu ministrul.

inchisoare pentru cei care refuza sa faca munca in folosul comunitatii

Proiectul legislativ ce prevede pedepse cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani pentru cei care nu efectueaza munca in folosul comunitatii, proiect initiat de mai multi parlamentari PSD, a fost adoptat tacit de Senat, urmand sa ajunga pe agenda Camerei Deputatilor, care este fond decizional.

Ion Tiriac: Prima regula pentru tinerii care vor sa devina patroni

Ion Tiriac a vorbit la un post de televiziunedespre prima regula pentru cei care vor sa devina patroni. inainte sa iti faci singur o afacere trebuie sa probezi ca stii sa faci ceva sau vrei sa.

Matteo Salvini anunta PEDEPSE DRACONICE pentru fotbalistii care agreseaza arbitri: incepand de azi cei care vor gresi vor plati si vor plati SCUMP

Ministrul italian de interne, Matteo Salvini, vrea sanctiuni mult mai aspre pentru jucatorii care agreseaza arbitri. incepand de azi cei care vor gresi vor plati si vor plati scump, a spus Salvini, dupa.

Matteo Salvini anunta PEDEPSE DRACONICE pentru fotbalistii care agreseaza arbitri: incepand de azi cei care vor gresi vor plati si vor plati SCUMP (VIDEO)

Ministrul italian de interne, Matteo Salvini, vrea sanctiuni mult mai aspre pentru jucatorii care agreseaza arbitri. incepand de azi cei care vor gresi vor plati si vor plati scump, a spus Salvini, dupa.

Dancila critica raportul MCV, dar spune ca ramnerea Romniei n UE este singura cale: i rog pe cei care vorbesc despre iesirea din UE sa dea dovada de responsabilitate

In prima sedinta de guvern dupa raportul extrem de critic al Comisiei Europene, premierul Viorica Dancila a spus ca este dezamagita si ca acesta aduce atingere suveranitatii nationale, opinia expertilor romani fiind ignorata. Pe de alta parte, Dancila a spus ca Romania ramane un membru stabil al Uniunii Europene si i-a rugat pe cei care vorbesc despre iesirea din UE sa dea dovada de responsabilitate.

Vesti bune pentru familiile care si-au pierdut locuintele in incendiul din sectorul 5

Familiile care si-au pierdut locuintele in incendiul din sectorul 5 in urma caruia un bloc intreg s-a facut scrum au primit apartamente din partea Primariei Capitalei. Cheile apartamentelor au fost inmanate.

Un barbat cu arsuri pe 40% din corp, internat la Floreasca, NU primit acordul de transfer in strainatate. Pintea: Medicii sunt cei care decid, nu ministrul

La un pas de o noua tragedie. Un constantean cu arsuri pe 40% din suprafata corpului, internat la spitalul Floreasca din Bucuresti, nu a primit unda verde pentru un transfer in strainatate, desi familia s-a.

SOC printre PENSIONARII romani: Ei sunt cei care vor primi MAI MULTI BANI la pensie de la 1 ianuarie! LISTA COMPLETA

Vesti socante pentru pensionari: potrivit unui proiect legislativ aprobat de Comisia de munca din Senat, mii de romani ar putea sa beneficieze de pensii speciale in perioada urmatoare. Este vorba despre primari,.

Toti cei care au centrale termice sunt vizati! Anuntul a fost facut acum

Toti romanii care au centrale termice de apartament trebuie sa stie asta! Anuntul a fost facut chiar acum, in pragul iernii. Vezi AICI ce lovitura vor.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )