Libnet.ro
UNICEF

12:15

Rezultate TVA Split: Mai putin de unu la mie, rata de optiune in aproape 3 saptamani

Hotnews Hotnews,
 Rezultate TVA Split: Mai putin de unu la mie, rata de optiune in aproape 3 saptamani

Mai putin de unu la mie dintre firmele si alti contribuabili inregistrati in scopuri de TVA din Romania au trecut voluntar la sistemul platii defalcate a taxei pe valoare adaugata, in primele 19 zile de la intrarea in vigoare a TVA split optional, potrivit datelor oficiale comunicate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, la solicitarea StartupCafe. ro. continuă pe Hotnews

Tariceanu, despre TVA split: Se aplica de la 1 ianuarie pentru rau platnici si firme in insolventa / Daca isi corecteaza comportamentul, ies de sub incidenta masurii

Calin Popescu Tariceanu a precizat luni, dupa o sedinta a coalitiei de guvernare, ca TVA split se va aplica de la 1 ianuarie doar pentru rau platnici si firme aflate in insolventa.

Test de vedere! Gaseste intrusul in mai putin de 10 secunde

Iti propunem un test de vedere si de atentie. in cazul in care ai rezultatul in mai putin de 10 secunde, atunci ai o vedere perfecta. in imaginea de mai jos vei observa o piesa.

Tariceanu: TVA split se va aplica doar pentru rau-platnici si pentru firme in insolventa

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat miercuri, la Parlament, ca Ordonanta privind plata defalcata a TVA va fi modificata astfel incat sistemul Split TVA sa fie obligatoriu doar pentru rau-platnici si pentru firmele aflate in insolventa.

TVA split se va aplica de anul viitor doar pentru rau-platnici si pentru societatile in insolventa

ACTUALIZARE 16:59 Orban: Solicitam apasat Guvernului sa anuleze in integralitate reglementarea privind introducerea split TVA PNL solicita Cabinetului Tudose sa anuleze in integralitate reglementarea privind introducerea split TVA, considerand ca aceasta reprezinta o aberatie fiscala, a declarat, astazi, liderul liberalilor, Ludovic Orban. ------------- Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat astazi, la Parlament, ca ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata astfel incat masura sa fie obligatorie doar pentru rau-platnici si pentru societatile aflate in insolventa, urmand ca pentru restul firmelor sa fie optionala.

TVA split se va aplica de anul viitor doar pentru rau-platnici si pentru societatile in insolventa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat astazi, la Parlament, ca ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata astfel incat masura sa fie obligatorie doar pentru rau-platnici si pentru societatile aflate in insolventa, urmand ca pentru restul firmelor sa fie optionala, potrivit unei surse din presa.

TVA Split: Firme mici si mari, impotriva masurii (studiu CDR)

Introducerea sistemului de plata defalcata a TVA nu este o masura folositoare si nici oportuna pentru economie considera 98% din firmele chestionate intr-un studiu realizat de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR), o organizatie de paroni si manageri romani si straini cu investitii in Romania.

Mai putin de 17% din functiile de conducere in stat sunt ocupate de femei, la nivel european

Proportia medie a femeilor care ocupa functii de conducere in stat - presedinte, premier, lider regional, primar - a fost, in 2016, mai mica de 17% la nivel european, potrivit unui raport privind inegalitatile de gen publicat recent de Consiliul Europei.

Cand va putea fi alimentata masina electrica in mai putin de cinci minute. Explicatiile unuia dintre putinii ingineri romani specializati in domeniu

Una dintre cele mai mari provocari ale industriei auto in momentul de fata este trecerea de la motorul cu ardere interna, la motorizarea electrica, iar una dintre cele mai mari probleme in aceasta conversie este timpul de incarcare a masinii electrice. Adrian Harea, unul dintre putinii ingineri romani specializati in domeniu, a explicat cateva dintre provocarile industriei in momentul de fata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )