Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROBOR la trei luni a scazut la 3,11%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a scazut la 3,11%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a depreciat la 3,11%, fata de 3,13%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a scazut la 3,13%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,13%, fata de 3,15%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,13%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a depreciat la 3,13%, fata de 3,14%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,14%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,14%, fata de 3,13%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ce se intampla la mormantul lui Razvan Ciobanu, la trei luni de la moartea sa. Oamenii sunt ingroziti

Scene halucinante la mormantul lui Razvan Ciobanu! Ceva straniu a aparut la mormantul cunoscutului designer. Cum explica cei de la fata locului lucrurile? Ce lucruri stranii se petrec la mormantul lui Razvan Ciobanu? Trecerea in nefiinta a cunoscutului designer continua sa socheze. Cei care l-au cunoscut nu contenesc sa-l planga si sa-i duca lipsa. in .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )