Libnet.ro
UNICEF

07:30

Statele UE vor putea aplica TVA redusa la mai multe produse, iar firmele isi vor reduce costurile de conformare (proiect al CE)

Hotnews Hotnews,
 Statele UE vor putea aplica TVA redusa la mai multe produse, iar firmele isi vor reduce costurile de conformare (proiect al CE)

Comisia Europeana a propus joi noi norme menite sa ofere statelor membre, inclusiv Romaniei, o mai mare flexibilitate pentru stabilirea cotelor de taxa pe valoare adaugata TVA) si sa creeze un mediu fiscal imbunatatit, care sa ajute la dezvoltarea firmelor mici si mijlocii din Uniunea Europeana, a informat executivul comunitar intr-un comunicat remis StartupCafe. ro. continuă pe Hotnews

Statele membre UE vor putea sa perceapa TVA zero la o gama larga de produse

Statele membre ale Uniunii Europene vor obtine o mai mare libertate in a introduce o cota de TVA redusa sau chiar sa elimine complet TVA la anumite produse, potrivit unui proiect de lege consultat de Reuters avand drept scop reformarea modului centralizat in care este stabilita Taxa pe Valoarea Adaugata in UE.

Antreprenorii vor putea dezvolta afaceri intr-un incubator, la Bucuresti

Antreprenorii romani vor putea dezvolta afaceri intr-un incubator deschis langa Bucuresti, in orasul Otopeni, judetul Ilfov, potrivit unui comunicat de presa oficial.

Starea drumurilor. Coduri de viscol si ninsori: mai multe drumuri inchise, iar mii de case nu au curent electric

Mai multe drumuri din tara sunt inchise, iar mii de case au ramas fara curent electric, in contextul in care optsprezece judete se afla sub avertizari cod portocaliu si cod galben de viscol si ninsori, valabile pana joi seara.

Ministrul Educatiei: Cursurile au fost suspendate in mai multe scoli din tara

Cursurile in mai multe scoli din localitati aflate in judetele in care este vreme rea au fost suspendate, a declarat ministrul Educatiei, Liviu Pop, joi, la videoconferinta cu prefectii,.

Cod portocaliu si mai multe drumuri inchise in Caras-Severin. Vantul bate si cu 140 de km/h in Muntii Banatului

Mai multe drumuri din Caras-Severin au fost inchise dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod portocaliu pentru aceasta zona.

O cisterna incarcata cu 31 de tone de motorina si benzina s-a rasturnat la Zarnesti. Circulatia a fost deviata si mai multe persoane au fost evacuate

O cisterna care transporta 24 de tone de motorina si 7 tone de benzina s-a rasturnat la Zarnesti dupa ce soferul a pierdut controlul volanului. Mai multe persoane au fost evacuate, iar circulatia a fost deviata.

OLAF face verificari intr-un oras din Arad. Mai multe femei, suspectate ca au mintit ca sunt abuzate de soti pentru a lua bani europeni

Inspectorii Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF) au inceput o ancheta, miercuri, in orasul aradean Santana, unde se suspecteaza ca mai multe localnice, intre care angajate ale Primariei si rude ale acestora, au beneficiat ilegal de fonduri europene printr-un program destinat femeilor abuzate, beneficiarele declarand in fals ca au fost victime ale sotilor pentru a obtine banii, informeaza Agerpres.

Arad: Strazi inchise in mai multe cartiere din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil a depasit in unele locuri o jumatate de metru

Mai multe strazi din cateva cartiere ale municipiului Arad au fost inchise, miercuri, dupa ce, din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil era foarte mare, in unele locuri depasind o jumatate de metru. Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, fiind necesara interventia autoritatilor pentru extragerea apei cu motopompe, potrivit news. ro.

Un agent de paza din Gara Deva a tras cu pistolul cu gloante de cauciuc pentru a indeparta mai multe persoane de un vagon plin cu fier si a ranit un barbat in zona capului

Un agent de paza din Gara Deva a tras cu pistolul cu gloante de cauciuc pentru a indeparta mai multe persoane de un vagon plin cu fier si a ranit un barbat in zona capului, relateaza News. ro. Victima a sunat la 112 si a reclamat incidentul, dar a refuzat ajutorul medicilor si internarea intr-o unitate medicala.

Doi minori risca sa ajunga intr-un centru de detentie dupa ce au furat tot ce le-a cazut in mana din mai multe locuinte

Politistii au identificat doi adolescenti, in varsta de 16 ani, ce sunt suspectati ca au sustras mai multe bunuri si produse agricole din locuintele unor sateni dintr-o localitate braileana.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )