Libnet.ro
UNICEF

15:30

Subscrierea la Fidelis s-a incheiat. Ce sume a atras Ministerul Finantelor de la romani - Update

Hotnews Hotnews,
 Subscrierea la Fidelis s-a incheiat. Ce sume a atras Ministerul Finantelor de la romani - Update

Perioada de subscriere la Fidelis, titluri de stat dedicate populatiei, ce vor fi listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), s-a incheiat la ora 13:00. Romanii au putut achizitiona titluri in lei si euro la dobanzi de 4% si 4,5% pe lei si 2% pe moneda europeana. continuă pe Hotnews

Romanii vor putea imprumuta din nou statul. Ce dobanzi a anuntat Ministerul Finantelor

Romanii vor putea imprumuta din nou statul, putand subscrie incepand de luni pentru noi emisiuni de titluri de stat in cadrul Programului Tezaur, a anuntat vineri Ministerul Finantelor.

De ce a pierdut Ministerul Finantelor in fata lui Ciprian Badea: Se pare ca a facut greseala dupa greseala

Reorganizarea Directiei Juridice din Ministerul Finantelor a fost suspendata de Curtea de Apel Bucuresti in iunie, in urma unei cereri facute de Ciprian Badea, cel care conducea acea directie. Tot atunci, Guvernul a fost pus la plata. intre timp a sosit motivarea Curtii de Apel Bucuresti si se pare ca autoritatile au facut mai multe greseli in privinta acestui caz, daca ne uitam la aspectele care includ indicii de nelegalitate.

Ministerul Finantelor: Romanii au cumparat titluri Tezaur de 700 milioane de lei

Romanii au investit in prima emisiune Tezaur din anul 2020 lansata de Ministerul Finantelor Publice peste 700 de milioane de lei in titluri de stat cu scadenta de 1, 2, 3 si 5 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, 4,25% si 4,75%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )