Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tot ce trebuie sa stii despre noul Program O casa pentru fiecare familie, in opt intrebari si raspunsuri

Hotnews Hotnews,
 Tot ce trebuie sa stii despre noul Program O casa pentru fiecare familie, in opt intrebari si raspunsuri

Guvernul a publicat proiectul de Ordonanta de Urgenta al programului O casa pentru fiecare familie, prin care romanii pot sa asi cumpere prima locuinta sau sa se mute intr-o locuinta noua, mai mare, daca reusesc sa o vanda pe cea veche inaintea obtinerii finantarii. HotNews. ro a sistematizat in 10 intrebari si raspunsuri prevederile acestui proiect. continuă pe Hotnews

Ai par alb? Iata ce nu stii despre sanatatea ta

Atunci cand incepe sa-ti creasca par alb, te gandesti pur si simplu ca ai imbatranit. in practica, situatia este semnificativ mai complicata decat atat, iar primele fire albe pot oglindi probleme mai grave ale organismului. in mod uzual, la majoritatea oamenilor, parul incepe sa albeasca in jurul varstei de 40-50 de ani. Fenomenul este inevitabil.

Prima Casa se schimba. Cum va functiona noul program O familie o casa

Programul Prima Casa devine Programul O familie o casa, iar cei care vor sa ia un credit pentru locuinta vor beneficia de conditii mai usoare.

Tarile care maine dau startul europarlamentarelor. Ce trebuie sa stii despre alegerile pentru Parlamentul European

Milioane de oameni din toata Uniunea Europeana vor alege un nou Parlament European, in aceasta saptamana, in cadrul unui scrutin care probabil va schimba echilibrul puterilor de pe batranul continent.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )