Libnet.ro
UNICEF

12:00

Zece sfaturi utile pentru cumparaturile de Black Friday

Hotnews Hotnews,
 Zece sfaturi utile pentru cumparaturile de Black Friday

Cand calatoriti in strainatate, vi s-a intamplat deseori, atunci cand doreati sa faceti o plata cu cardul, sa fi fost intrebat daca doriti sa achitati cumparaturile in moneda locala sau in lei. Acelasi lucru se poate intampla si atunci cand incercati sa retrageti bani dintr-un bancomat in strainatate sau sa platiti pentru cumparaturile facute online. Pentru moment, aveti un sentiment de dezorientare, iar, de cele mai multe ori ati ales plata in moneda nationala pentru siguranta, desigur!). continuă pe Hotnews

Peste jumatate dintre romni vor sa faca cumparaturi de Black Friday. Topul produselor cautate si de unde vor sa cumpere

Noua din zece romani au auzit de Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping al anului, iar numarul celor care doresc sa cumpere cel putin un produs la reduceri este in crestere, potrivit unui studiu realizat de Kantar Millward Brown Romania. Topul produselor cautate si al magazinelor de unde vor romanii sa-si faca cumparaturile de Black Friday.

Black Friday 2018 la F64: reduceri la aparate foto mirorrless si drone

F64anunta o oferta consistenta de produse pentru campania Black Friday 2018, punand la bataie peste 1. 500 de produse, cu reduceri de pana la 80%.

eMAG Black Friday: rupe cu reduceri, preturi mici si o surpriza de proportii

Catalogul eMAG Black Friday 2018 aduce milioane de produse la preturi reduse. Catalogul eMAG de mai jos a fost prezentat inainte sa inceapa oficial Black Friday. eMAG a inceput Black Friday 2018 la ora 06:57. Aici gasesti toate reducerile formidabile pe care le cautai. Update 13:27:Cumparaturile deeMAGde Black Fridayti-ar putea aduce mai mult decat produsele [] .

VIDEO Black Friday la eMAG: cum arata depozitul care iti tine produsele

EMAG s-a pregatit pentru Black Friday cu un depozit nou. inca e in dezvoltare, dar acum are la dispozitie 126. 000 metri patrati pentru cumparaturile tale. Iata cum arata. eMAG s-a.

Black Friday 2018 - Cteva sfaturi pentru a nu cadea n plasa falselor reduceri

De la an la an magazinele vand tot mai mult de Black Friday, chiar daca numerosi oameni isi propun sa nu cumpere nimic si prefera sa astepte alte campanii de vanzari si sa se documenteze intens. Cei care vor cumpara trebuie sa tina cont de cateva sfaturi pentru a alege cu adevarat produse care au pret cu adevarat avantajos, iar cuvintele cheie sunt informare, pregatire si cumpatare.

eMAG iti da de Black Friday un Mercedes. Cum pui mana pe el

Cumparaturile de Black Fridayla eMAG ti-ar putea aduce mai mult decat produsele comandate si te-ai putea trezi cu o masina Mercedes acasa. Oferta eMAG de Black Friday este disponibila.

eMAG Black Friday iti aduce super reduceri la Durex

EMAG a dat de Black Friday mii de produse la pret mai mic. Printre atatea laptopuri, telefoane sau electrocasnice poate c-am pierdut din vedere unele produse mai utile. Listele cu laptopuri,.

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS. Preturi incredibile la mii de produse. Cat costa o pereche de blugi, un tricou de firma

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS. Peste jumatate dintre romanii 51%) cu varste intre 18 si 65 de ani planuiesc sa cumpere cel putin un produs cu ocazia Black Friday, in timp ce noua din zece persoane.

Cand incepe Black Friday. Ce gadgeturi vor fi la reducere anul acesta

Black Friday va incepe pe 16noiembrie la eMAG. Printre produsele care vor fi la preturi de Black Friday sunt televizoare, telefoane,.

Black Friday la Bonami, extins pana de Craciun. Ce reduceri ofera compania de mobila si decoratiuni

Anul acesta, luna noiembrie vine cu doua evenimente Black Friday la Bonami. Dupa experienta pozitiva de anul trecut, cand a existat o campanie speciala pentru piata romaneasca, in weekend-ul 17-19 noiembrie, anul acesta toate tarile unde magazinul online este prezent vor beneficia de reduceri importante in doua finaluri de saptamana consecutive, respectiv 16-18 si 23-25 noiembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )