Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Bundesbank este de acord cu dobanzile negative de la deponenti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bundesbank este de acord cu dobanzile negative de la deponenti

Banca Centrala a Germaniei Bundesbank) nu vrea ca bancilor sa li se interzica sa perceapa dobanzi negative de la deponentii obisnuiti pentru a-si imbunatati profitabilitatea, a declarat marti un oficial de la Bundesbank, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Bundesbank nu vrea ca bancilor sa li se interzica sa perceapa dobanzi negative de la deponenti

Banca Centrala a Germaniei Bundesbank) nu vrea ca bancilor sa li se interzica sa perceapa dobanzi negative de la deponentii obisnuiti pentru a-si imbunatati profitabilitatea, a declarat marti un oficial de la Bundesbank, citat de Reuters si preluat de Agerpres. Potrivit lui Joachim Wuermeling, responsabil cu supervizarea bancara in consiliul director al Bundesbank, consumatorii ar trebuie protejati, insa bancile trebuie sa aiba o marja de manevra pentru a-si gestiona costurile.

Banca Centrala Europeana, despre planul Facebook: Libra nu este o criptomoneda reala

Un reprezentant al Bancii Centrale Europene BCE) a explicat in cadrul conferintei European System of Central Banks de ce considera ca moneda digitala pe care Facebook planuieste sa o lanseze nu este de fapt o criptomoneda reala, referindu-se la ecosistemul propus ca fiind un cantec al sirenelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )