Libnet.ro
UNICEF

11:01

Ministerul Finantelor propune crearea cadrului general pentru infiintarea bancilor nationale de dezvoltare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor propune crearea cadrului general pentru infiintarea bancilor nationale de dezvoltare

Ministerul Finantelor a anuntat, vineri, ca a elaborat un proiect de act normativ, lansat in dezbatere publica, care ar reglementa conditiile generale de infiintare si functionare a bancilor nationale de dezvoltare, cu rol in abordarea directa a disfunctionalitatilor pietei financiare. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a elaborat cadrul general pentru infiintarea bancilor nationale de dezvoltare

Ministerul Finantelor Publice a elaborat un proiect de act normativ ce reglementeaza conditiile gene.

PROIECT OUG Ministerul Justitiei propune pedepse mai mari pentru rapire, noi reguli pentru liberarea conditionata si perchezitii Cum se rezolva problema de competenta a DIICOT in cazul Caracal

Guvernul va da o ordonanta de urgenta privind inasprirea pedepselor pentru infractiuni grave, proiectul propus de ministerul Justitiei si prezentat joi de Ana Birchall prevazand majorarea pedepselor pentru lipsire de libertate, conditii mai dure pentru liberarea conditionata, precum si alte reguli privind perchezitiile.

Ministerul Finantelor pune bazele pentru infiintarea Bancilor Nationale de Dezvoltare

Ministerul Finantelor Publice a elaborat un proiect de act normativ care reglementeaza conditiile generale de infiintare si functionare a bancilor nationale de dezvoltare, care sunt constituite si functioneaza ca institutii de credit.

Ministerul Finantelor vrea sa aduca modificari majore programului Prima casa pentru a-l face mai social. Despre ce propuneri este vorba

Ministerul Finantelor Publice propune modificarea Programului Prima casa si redenumirea acestuia in Programul O familie, o casa astfel incat acest program guvernamental sa fie mai bine orientat spre.

MINISTERUL FINANTELOR: Dezbatere a procedurii pentru restructurarea datoriilor bugetare de peste 1 milion lei

Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca a elaborat procedura de aplicare a restructurarii obligatiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018 ale debitorilor care au datorii principale in cuantum mai mari sau egale cu un milion de lei, potrivit unui proiect de act normativ lansat in dezbatere publica.

Impozitarea bacsisului, in linie dreapta. Aviz favorabil in CES. Surse din Ministerul Finantelor: Proiectul va intra in sedinta de Guvern de saptamana viitoare

Consiliul Economic si Social CES) a dat aviz favorabil proiectului prin care bacsisul oferit de consumatori in restaurante va fi impozitat cu 10%. Potrivit unor surse din Ministerul Finantelor, proiectul nu va intra saptamana aceasta in sedinta de Guvern, ci saptamana cealalta. Proiectul mai prevede modificarea legislatiei privind Loteria bonurilor fiscale. in ceea ce priveste alte initiative publicate, recent, de Finante, precum seria de modificari ale Codului Fiscal care afecteaza pe aproape toata lumea, despre care HotNews. ro a scris aici, cel privind firmele decapitalizate vezi aici) sau Split TVA care devine optional vezi aici), sursele au precizat ca vor reveni cu ele in CES saptamana viitoare, pentru ca apoi sa fie adoptate, dupa ce acum au fost intoarse la Ministerul Finantelor din lipsa avizelor interministeriale.

Ministerul Finantelor vrea sa modifice programul Prima casa: Prag de venit de 4.500 de lei lunar si un pret maxim de achizitie a locuintei de 70.000 de euro

Ministerul Finantelor vrea sa modifice programul Prima casa, care se va numi O familie, o casa si va fi destinat familiilor cu venituri mici, urmand sa fie impuse un prag de venit pentru beneficiari si un pret maxim de achizitie a locuintei.

Citu acuza Guvernul ca a secretizat toate documentele de la Ministerul Finantelor

Senatorul liberal Florin Citu acuza Guvernul ca a secretizat toate documentele de la Ministerul Finantelor, pentru a ascunde informatii precum falsificarea executiei bugetare si urmele deplasarii ministrului Finantelor Eugen Teodorovici in Cuba.

Ministerul Finantelor actualizeaza Declaratia 112

Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate Declaratia 112) va fi modificata pentru a putea fi adaptata legislatiei fiscale, anunta Ministerul Finantelor Publice. Iata ce stabileste proiectul de ordin al MFP.

Ministerul Finantelor actualizeaza Declaratia 112

Ministerul Finantelor a anuntat, miercuri, ca, in colaborare cu Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Sanatatii, modifica modelul si continutul Declaratiei 112 privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate si o adapteaza la modificarile legislatiei fiscale, potrivit unui proiect de act normativ lansat in dezbatere publica.

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )