Libnet.ro
UNICEF

17:45

PENTRU MANIPULAREA CURSULUI DE SCHIMB VALUTAR: Comisia Europeana amendeaza cinci banci cu 1,07 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU MANIPULAREA CURSULUI DE SCHIMB VALUTAR: Comisia Europeana amendeaza cinci banci cu 1,07 miliarde euro

Comisia Europeana a aplicat doua amenzi, in valoare totala de 1,07 miliarde de euro 1,2 miliarde de dolari), bancilor Barclays, Citigroup, MUFG, JPMorgan si Royal Bank of Scotland RBS), deoarece au manipulat piata valutara pentru 11 valute, transmit DPA si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

UE a amendat cinci banci uriase pentru manipularea cursului de schimb valutar

Bruxelles-ul a decis sa amendeze cinci banci cu 1,07 miliarde euro, pentru ca au participat la un cartel de manipulare a cursului de schimb valutar pentru 11 monede, scrie Financial Times.

PENTRU RESTRICTIONAREA VANZARILOR TRANSFRONTALIERE DE BERE: Comisia Europeana amendeaza Anheuser-Busch InBev cu 200 milioane euro

Comisia Europeana a amendat Anheuser-Busch InBev cu 200,4 de milioane de euro 225 milioane de dolari) pentru incalcarea reglementarilor antitrust ale UE, prin restrictionarea vanzarilor transfrontaliere de bere, in perioada februarie 2009 - octombrie 2016, transmit DPA si Reuters.

Comisia Europeana a amendat 5 banci internationale pentru manipularea cursului valutar pe 11 monede

Comisia Europeana a amendat bancile Barclays, Citigroup, MUFG, JPMorgan si Royal Bank of Scotland RBS) cu 1,07 miliarde de euro 1,2 miliarde de dolari), in total, pentru manipularea pietei valutare pe 11 valute, scrie presa internationala preluata de.

PENTRU CREAREA DE UNIVERSITATI EUROPENE SI CERCETARE: Comisia Europeana propune majorarea cu 100 de milioane de euro a fondurilor

Comisia Europeana a propus astazi, majorarea cu 100 de milioane de euro a fondurilor alocate in 2019 programelor Orizont 2020 si Erasmus+.

Jaf la o casa de schimb valutar din Timisoara! Hotul a plecat cu o suma importanta (VIDEO)

Un individ a furat aproximativ 20. 000 de euro dintr-o casa de schimb valutar din Timisoara. Barbatul, care nu purta cagula, a asteptat momentul in care angajata a iesit din zona securizata a casei de.

Jaf la o casa de schimb valutar din centrul Timisoarei. Suma cu care a plecat talharul

Politistii din Timisoara sunt in alerta in urma unui jaf care a avut loc joi, la o casa de schimb valutar din centrul Timisoarei. Din primele informatii, suma cu care a plecat talharul de 20. 000 de euro.

Jaf la o casa de schimb valutar din Timisoara

Un jaf a avut loc, astazi, la o casa de schimb valutar aflata in centrul municipiului Timisoara.

Frauda in domeniul TVA - Comisia Europeana intervine impotriva evazionistilor

Comisia Europeana anunta lansarea unui sistem de analiza a retelelor de tranzactii Transaction Network Analysis - TNA), care le va permite statelor membre sa faca rapid schimb de date cu privire la TVA si sa prelucreze in comun aceste informatii, detectand astfel mai repede retelele suspecte. Aceasta, in conditiile in care frauda in domeniul TVA este una dintre marile probleme cu care se confrunta finantele publice, potrivit oficialilor europeni.

Comisia Europeana propune alocarea a 100 de milioane euro in plus pentru programele Erasmus+ si Orizont 2020

Comisia Europeana a propus miercuri ca programele Erasmus+ si Orizont 2020 sa primeasca 100 de milioane euro in plus pentru anul 2019. Propunerea a fost facuta in urma unui acord dintre Parlamentul European si Consiliu privind bugetul UE pentru 2019.

Guvernul aproba indicatorii studiului de fezabilitate pentru spitalul regional din Iasi. Teoretic, pasul urmator ar fi depunerea cererii de finantare la Comisia Europeana

Guvernul va adopta marti indicatorii tehnici pentru studiul de fezabilitate pentru construirea spitalului regional din Iasi, pasul urmator fiind depunerea cererii de finantare la Comisia Europeana, a precizat premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei Executivului.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )