Libnet.ro
UNICEF

23:01

Borza: Exceptarea ONG-urilor minoritatilor de la legea privind combaterea spalarii banilor va cadea la un control de constitutionalitate

Adevărul Adevărul,
Borza: Exceptarea ONG-urilor minoritatilor de la legea privind combaterea spalarii banilor va cadea la un control de constitutionalitate

Legea privind combaterea spalarii banilor, care transpune in legislatia romaneasca o directiva europeana, va cadea la un control de constitutionalitate, din cauza exceptarii ONG-urilor minoritatilor de la aplicare, o ciosvarta data celor 17 minoritati, altele decat cea maghiara, usor de cumparat, a declarat joi deputatul independent Remus Borza, prezent la Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Legea privind combaterea spalarii banilor, adoptata

Legea privind combaterea spalarii banilor a fost adoptata miercuri de Camera Deputatilor, dupa ce initial fusese respinsa.

Kelemen Hunor, despre votul pe legea privind combaterea spalarii banilor: O porcarie!

Kelemen Hunor a facut o serie de declaratii dupa ceCamera Deputatilor a reluat miercuri votul asupra proiectului legii privind combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului care a fost initial re.

PNL anunta ca va contesta la CCR legea privind combaterea spalarii banilor

Deputatul PNL Gabriel Andronache a declarat miercuri ca liberalii vor sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu proiectul de lege privind combaterea spalarii banilor. Vom contesta la CCR aceasta.

Legea privind combaterea spalarii banilor, aprobata dupa reluarea votului

ACTUALIZARE: Camera Deputatilor a adoptat proiectul legii combaterii spalarii banilor, dupa ce votul a fost reluat. ------- Camera Deputatilor a respins astazi proiectul de lege pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului, nefiind intrunite voturile necesare pentru adoptare.

Legea privind combaterea spalarii banilor, modificata cu un amendament cu dedicatie pentru UDMR

Proiectul de lege privind combaterea si prevenirea spalarii banilor a suferit mai multe modificari prin amendamente adoptate luni in Comisia Juridica. Initial acesta a fost trimis catre plen, dar a fost imediat.

Liviu Dragnea, explicatii incredibile dupa reluarea votului pe Legea privind combaterea spalarii banilor: S-ar putea sa fie o mana criminala

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat ca votul pe Legea privind spalarea banilor a fost reluat pentru ca voturile unora dintre parlamentari nu au fost contorizate. Social-democratul a vorbit inclusiv despre o.

Liviu Dragnea, explicatii incredibile dupa reluarea votului pe Legea privind combaterea spalarii banilor: S-ar putea sa fie o mana criminala(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat ca votul pe Legea privind spalarea banilor a fost reluat pentru ca voturile unora dintre parlamentari nu au fost contorizate. Social-democratul a vorbit inclusiv despre o.

PNL va contesta la CCR Legea privind combaterea spalarii banilor, votata de doua ori. Turcan: Dictatura PSD-ALDE nu are limita!

Liberalii vot sesiza Curtea Constitutionala cu privire la legea de implementare a Directivei pentru spalarea banilor in cazul careia PSD-ALDE au votat de doua ori, a anuntat liderul deputatilor PNL, Raluca.

Pe cine avantajeaza legea offshore si legea privind combaterea spalarii banilor? Raspunde Remus Borza, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Parlamentul a transat, miercuri, doua legi de importanta cruciala: legea offshore, pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra, si legea privind combaterea spalarii banilor, care transpune o directiva europeana. Pe cine avantajeaza aceste legi ne spune, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, deputatul independent Remus Borza.

Adevarul Live. Remus Borza: Pe cine avantajeaza legea offshore si legea privind combaterea spalarii banilor

Parlamentul a transat, miercuri, doua legi de importanta cruciala: legea offshore, pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra, si legea privind combaterea spalarii banilor, care transpune o directiva europeana. Pe cine avantajeaza aceste legi ne-a spus, la Adevarul Live, deputatul independent Remus Borza.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )