Libnet.ro
UNICEF

23:15

Obtinerea fondurilor europene va fi mai usoara

Adevărul Adevărul,
Obtinerea fondurilor europene va fi mai usoara

Parlamentul European a adoptat recent propunerea Comisiei de revizuire a regulilor referitoare la fondurile europene pentru perioada 2014-2020, ceea ce va face mai simpla obtinerea banilor UE. continuă pe Adevărul

Modificari la regulile fondurilor europene, de la finalul lunii iulie 2018

Beneficiarii de fonduri europene, inclusiv din Romania, vor parcurge proceduri mai simple pentru atragerea banilor UE, potrivit unei propuneri a Comisiei Europene, adoptate recent de Parlamentul European.

Efectele invalidarii alegerilor din Chisinau: Parlamentul European recomanda Comisiei sa suspende finantareapentru Republica Moldova

La propunerea Grupului Partidului Popular European, Parlamentul European, cu 345 de voturi pro, 160 de atineri si 35 de voturi impotriva, a adoptat o rezolutie prin care recomanda Comisiei Europene sa suspende orice plati prevazute de asistenta macrofinanciara, dar si sprijinul bugetar pentru Republica Moldova.

La judecata cu Ministerul Fondurilor Europene

Consiliul Judetean Ilfov a dat, ieri, in judecata Ministerul Fondurilor Europene. Actiunea in contencios administrativ impotriva Ministerului Fondurilor Europene a fost depusa la Curtea de Apel Bucuresti. Prin ea, Consiliul solicita plata sumei de 262,15 milioane de euro plus TVA, reprezentand contravaloarea finantarii pierdute in cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata din judetul Ilfov, POIM 2014-2020, ca urmare a incalcarii dreptului la o buna administrare.

Parlamentul European a respins reforma drepturilor de autor

Parlamentul European a respins joi o reforma a drepturile de autor sustinuta de creatori, artisti, editori de presa si contestata de giganti ai internetului.

Parlamentul European a respins reforma drepturilor de autor in Uniunea Europeana

Parlamentul European a respins joi o reforma controversata privind drepturile de autor in Uniunea Europeana, un text sustinut puternic de creatori, artisti, editori de presa, dar caruia i se opuneau giganti ai internetului si militanti pentru.

Parlamentul European respinge reforma drepturilor de autor

Parlamentul European a respins joi o reforma controversata privind drepturile de autor in Uniunea Europeana, un text sustinut puternic de creatori, artisti, editori de presa, dar caruia i se opuneau giganti ai.

Parlamentul European tine ascunse cheltuielile membrilor

Parlamentul European a decis sa pastreze in intuneric modul in care deputatii europeni cheltuiesc 40 de milioane de euro pe an pentru restaurante, hoteluri, calatorii si alte cheltuieli zilnice, transmite euobserver.

Parlamentul European tine ascunse cheltuielile membrilor

Parlamentul European a decis sa pastreze ascuns modul in care deputatii europeni cheltuiesc 40 de milioane de euro pe an pentru restaurante, hoteluri, calatorii si alte cheltuieli zilnice, transmite euobserver.

BOMBA politica! PREMIERUL, blocat la BRUXELLES! Protest fara precedent in Parlamentul European

Translatorii de la Parlamentul European, nemultumiti de conditiile de munca, au cauzat o intarziere a discursului prim-ministrului bulgar, Boiko Borisov. Un grup de translatori si cativa europarlamentari au.

UPDATE Rezolutie care condamna situatia de la Chisinau, adoptata n PE / Europarlamentarii cer Comisiei Europene sa suspende orice ajutor financiar pentru R. Moldova

Parlamentul European a aprobat, cu 353 de voturi, o rezolutie prin care condamna situatia creata la Chisinau urmare a invalidarii alegerilor pentru Primaria Chisinau, transmite deschide. md.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )