Libnet.ro
UNICEF

10:30

CE stabileste conditiile pentru bailout-urile din Uniune: interzis la plata dividendelor si acordarea de bonusuri

Hotnews Hotnews,
 CE stabileste conditiile pentru bailout-urile din Uniune: interzis la plata dividendelor si acordarea de bonusuri

Companiilor afectate de pandemia COVID-19 care vor beneficia de bailout-uri din partea guvernelor statelor membre UE le vor fi interzise plata de dividente, acordarea de bonusuri iar rascumpararea de actiuni va fi permisa doar in anumite conditii, atat timp cat statul va detine o participatie in ele, a anuntat vineri Comisia Europeana, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

FSLI: Guvernul sa cumpere calculatoare pentru elevi din fondurile alocate anterior hranei acestora

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a solicitat, miercuri, Guvernului, sa cumpere calculatoare pentru elevi din banii nefolositi din Programul pentru scoli, care oferea elevilor alimente la scoala.

MLPDA anunta ca va achizitiona echipamente medicale anti-COVID pentru Ambulatoriul din Curtea de Arges

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) a anuntat, miercuri, ca va achizitiona echipamente medicale anti-COVID pentru Ambulatoriul din Curtea de Arges prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020.

Selgros anunta masuri de sprijin pentru clientii din HoReCa: discount la cumparaturi si extinderea termenelor de plata

Selgros anunta mai multe masuri adresate clientilor din HoReCa, printre care discounturi la prima cumparatura realizata in perioada 15 mai - 30 iunie si extinderea termenelor de plata cu pana la 45 de zile.

Posta Romana anunta un serviciu de alerta prin SMS pentru pachetele din China

Compania Nationala Posta Romana a introdus, in portofoliul sau, serviciul de alerta prin SMS pentru trimiterile simple sosite din China. Astfel, clientii sunt anuntati, printr-un mesaj primit pe telefonul mobil, despre data si ora livrarii coletelor in.

Premierul Orban, la 30 de ani de la Podul de Flori: Guvernul Romaniei face un act de fraternitate pentru cetatenii din Republica Moldova si doneaza 16,5 milioane de lei in lupta cu COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, cand se implinesc 30 de ani de la Podul de Flori, sau trecerea libera a Prutului, ca Guvernul Romaniei face un gest de fraternitate catre cetatenii din Re.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )