Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO 2,3 milioane de romani vor primi masti gratuit. Care sunt categoriile de beneficiari stabilite de Guvern

Adevărul Adevărul,
VIDEO 2,3 milioane de romani vor primi masti gratuit. Care sunt categoriile de beneficiari stabilite de Guvern

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, dupa sedinta de Guvern ca 2,3 milioane de romani cu venituri mici vor beneficia de masti gratuite din partea statului. continuă pe Adevărul

Peste un milion de romani vor primi masti gratis. Orban: Parlamentul ne-a complicat existenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de guvern, ca executivul va adopta o Ordonanta prin care este stabilit mecanismul prin care persoanele defavorizate vor primi masti gratis. Bugetul alocat de Ministerul Sanatatii este de 150 de milioane de lei.

Peste 2 milioane de romani vor primi gratuit cate 50 de masti fiecare. Pentru ce categorii defavorizate se aplica masura adoptata de Guvernul Orban

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca peste 2milioane de romani din categoriile defavorizate vor primi gratuit cate 50 masti de protectiefiecare. Guvernul Orban a adoptat, in sedinta.

Aproape un milion de persoane, printre care si cele fara adapost, vor primi masti gratuit. Cine va mai beneficia de masti

Ministerul Muncii a punctat intr-un proiect cine sunt beneficiarii mastilor oferite gratuit de Guvern. Familiile ce beneficiaza de ajutor social sisau alocatie pentru sustinerea familiei vor primi acasa, in mod gratuit, 50 de masti, timp de doua luni. Si oamenii fara adapost pot solicita masti de la serviciile de asistenta sociala.

Peste 1 milion de romani vor primi asta gratis. Anuntul oficial al autoritatilor pentru persoanele vulnerabile

Guvernul a promis ca va lua masurile necesar protejarii persoanelor vulnerabile. Acum vedem si prima masura in acest sens. Guvernul a stabilit ca aloca circa 150 de milioane de lei. Banii.

Virgil Popescu: Producatorii romani cu peste 100.000 de salariati vor primi ajutor de stat

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, joi seara, ca a modificat OUG 182019 si, astfel, producatorii romani care au mai mult de 100. 000 de angajati si care sunt mari consumatori de energie vor primi ajutor de stat.

CORONAVIRUS |Ministerul Sanatatii: Peste 44.000 de angajati din sistemul sanitar, care au ingrijit pacienti COVID-19, vor primi stimulentul de risc aferent lunii aprilie

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca peste 40. 000 de angajati ai sistemului sanitar aflati in prima linie de lupta cu epidemia de coronavirus vor primi stimulentul de 2. 500 de lei brut la salariu, aferent.

Peste 44 de mii de angajati din sistemul sanitar care au ingrijit pacienti cu coronavirus vor primi stimulentul de risc de 2.500 de lei brut aferent lunii aprilie

074 de angajati din sistemul sanitar care au ingrijit pacienti cu coronavirus vor primi stimulentul de risc aferent lunii aprilie, in valoare de 2. 500 de lei brut, anunta Ministerul Sanatatii.

Masti gratis, pentru aproximativ un milion de romani. Anuntul facut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat ca executivul va adopta o Ordonanta prin care persoanele defavorizate vor primi masti de protectie gratis. Bugetul alocat de Ministerul Sanatatii este de 150 de milioane de lei.

Ministrul Sanatatii: 2,3 milioane de persoane defavorizate vor primi gratuit cate 50 de masti de protectie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus ca a fost aprobata OUG prin care fiecare persoana defavorizata va primi cate 50 de masti, in total urmand sa fie achizitionate materiale de protectie pentru 2,3 milioane de oameni, urmand sa se plateasca 230 de milioane de lei de la bugetul de stat.

Peste un milion de persoane vulnerabile vor primi gratuit masti de protectie

Guvernul Orban va aproba o Ordonanta de Urgenta care va permite distribuirea gratuita de masti de pr.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )