Libnet.ro
UNICEF

12:00

ANALIZA SAPTAMANALA Pandemia loveste din nou cotatiile de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA SAPTAMANALA Pandemia loveste din nou cotatiile de la BVB

Scadere de peste 3% pentru BET-XT, care coboara la minimul ultimelor cinci luni * Dragos Mesaros, Goldring: Vad o rezistenta la 8. 800 de puncte pentru BET, care nu cred ca va fi depasita in urmatoarele doua-trei saptamani Corectia trendului ascendent demarat in primavara acestui an s-a adancit saptamana trecuta, toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) intregistrand scaderi semnificative, intr-un mediu nefavorabil activelor de risc in pietele internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Meghan Markle este insarcinata din nou?! Ce au descoperit americanii despre sotia Printului Harry

Zvonurile conform carora Meghan Markle ar fi insarcinata din nou par sa fie reale. Dupa ce au aparut imagini in care sotia Printului Harry pare mai plinuta la fata decat de obicei, americanii au facut o noua descoperire despre fosta Ducesa de Sussex. Motivele pentru care americanii cred ca Meghan Markle este din nou insarcinata .

Primele sperante ca Michael Schumacher va putea fi vazut din nou de fani: Eu ma intalnesc zilnic cu el

Incep sa apara vesti ceva mai bune despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Au trecut aproape sapte ani de la teribilul accident de schi pe care l-a suferit fostul mare campion de Formula 1. Iar in tot acest timp, familia a oferit extrem de putine detalii legate de starea de sanatate a germanului.

Constanta: Lacul Nuntasi, umplut din nou cu apa dupa ce a secat complet in timpul verii

Lacul Nuntasi din judetul Constanta, secat complet in timpul verii, a inceputsa fie alimentat din nou cu apa. Apa de pe intinderea de 860 de hectare a inceput sa scada in luna mai a acestui an, din.

Ludovic Orban: Nu vom creste taxele si impozitele. O spun din nou, pentru ca odata la doua zile apare cate o nazdravanie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat vineri asigurari, din nou, ca liberalii nu vor majora taxele si impozitele, asa cum acuza PSD. in ceea ce priveste fiscalitatea, o spun din capul locului ca nu vom creste.

Huawei ar putea deveni din nou un jucator important pe piata globala de mobile: ce s-a schimbat

Activitatea Huawei din ultimii ani a fost sabotata masiva printr-un set de restrictii impuse de Donald Trump. Acum, lucrurile se pare ca s-au mai relaxat, partial. Pana de curand, nicio.

Industria tutunului, din nou in corzi: de ce se cere interventia ANPC

Practicile industriei de tutun sunt cel putin controversate si, din cand in cand, se mai nasc dezbateri aprinse in spatiul public. De aceasta data, se cere interventia ANPC. Autoritatea.

Adrian Nartea, din serialul Vlad, din nou tatic

Adrian Nartea, interpretul personajului principal din serialul Vlad, va deveni pentru a doua oara tatic. Sotia lui, fostul model Alina Ferinceac, este insarcinata in 5 luni.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )