Libnet.ro
UNICEF

12:15

BVB O noua zi cu aprecieri solide pentru indicii de la bursa locala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB O noua zi cu aprecieri solide pentru indicii de la bursa locala

Prime Transaction: Banca Transilvania a asigurat 22% din rulaj O noua zi cu aprecieri solide pentru indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-a consumat ieri, referinta BET marcand un avans de 0,80%, similar cu cel din ziua anterioara, insa mai redus decat cresterile din bursele dezvoltate. Aceasta a fost a patra zi de cresteri consecutive atat pentru bursa locala cat si pentru pietele europene si americane, acestea din urma tranzactionandu-se in crestere +2%) la ora redactarii pe fondul asteptarii rezultatelor alegerilor din Statele Unite, unde desi lupta inca era foarte stransa prima sansa o detinea candidatul democrat Joe Biden. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Aprecieri pe linie pentru indicii locali si externi, in anticiparea rezultatelor din Statele Unite

Dow Jones crestea cu 2,4% la ora inchiderii bursei de la Bucuresti * Romgaz a asigurat 18% din rulajul zilei de ieri Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut cresteri pe linie in sedinta de tranzactionare de ieri, in linie cu evolutiile din bursele europene si cele americane, in conditiile in pietele asteptau primele rezultate ale alegerilor prezidentiale din Statele Unite. Dow Jones crestea la ora 18:30, ora Romaniei, cu 2,45%.

BVB Evolutie pozitiva pentru bursa locala, in ton cu cele din pietele externe

Ferma Agroserv Mariuta din Ialomita a atras 3 milioane de euro printr-un plasament de obligatiuni in valuta * Deal cu 6 milioane de actiuni SIF Moldova Referinta BET a inceput saptamana de tranzactionare cu un avans de 0,65%, cresterile indicilor pietei noastre fiind ceva mai reduse dar in mare parte in ton cu cele din pietele externe. Aceasta este prima sedinta pozitiva dupa trei negative pentru BET, zi in care tranzactiile s-au ridicat la un total de 62,86 milioane de lei. Per total, toti cei noua indici au incheiat prima sedinta bursiera a saptamanii in teritoriul verde, cel mai redus avans zilnic fiind cel al BET-FI, +0,34%.

O noua televiziune apare pentru romani. Cine se va bate cu Digi24 sau Romania TV si ce vedete va avea

In plina pandemie, spatiul media romanesc arata o dezvoltare. Daca ne referim aici la aparitia unor noi posturi TV, putem concluziona ca exista bani de investit. Recent Aleph News a fost lansat pe piata, iar astazi aflma de un nou post tv, si anume Profi 24 TV. Profi 24 TV are unda verde la emisie .

BVB Cresteri pe linie pentru indici, intr-o zi cu aprecieri in pietele internationale

Schimb deal de noua milioane de lei cu actiunile SIF Moldova, al treilea transfer negociat din ultimele sase zile bursiere cu titlurile SIF2 Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut cresteri in sesiunea de tranzactionare de ieri, intr-o zi in care pietele internationale au marcat cresteri, in asteptarea rezultatului alegerilor prezidentiale din Statele Unite, unde lupta este mai stransa decat se estima initial.

Noua colectie JYSK pentru Craciun, intre traditional si hibernal

Pentru sezonul de Sarbatori de anul acesta, JYSK a pregatit o colectie de decoratiuni si textile pen.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2857 seconds )