Libnet.ro
UNICEF

15:30

BVB Scaderi pe linie pentru indici, in ton cu deprecierile din pietele europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Scaderi pe linie pentru indici, in ton cu deprecierile din pietele europene

Plasament privat cu 8,6% din actiunile TeraPlast, la un pret cu 11,21% sub referinta Toti Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu scaderile din pietele europene, intr-un context in care optimismul din jurul progreselor privind dezvoltarea unui vaccin impotriva Covid-19 incepe sa se estompeze, conform CNBC. Indicele BET, al celor mai tranzactionate saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a coborat cu 0,8%, la 8,977,75 puncte, in timp ce indicele compozit BETPlus a coborat cu 0,79%, pana la 1. 342,85 de puncte. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Scaderi pentru sapte din cei noua indici

Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sesiunea de tranzactionare de la mijlocul saptamanii in usoara scadere, singurul cos de actiuni pe plus fiind cel al sectorului energetic, BET-NG, care a urcat cu 0,27%. Aceasta a fost a doua zi de scadere pentru BET, referinta pietei noastre, care dupa raliul de saptamana trecuta si de luni a luat o pauza, la fel ca mare parte din pietele externe.

BVB Deprecieri pentru indici, pe fondul unui rulaj sub media anului

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi in sesiunea de tranzactionare de ieri, spre deosebire de crestere din pietele europene, ce si-au continuat raliul impulsionat de progresele facute pentru gasirea unui vaccin eficace impotriva coronavirusului.

Focar de Covid-19 la un centru pentru copii cu dizabilitati din Sectorul 5

Un Centrul de tip rezidential pentru copii cu dizabilitati din sectorul 5 al capitalei a devenit focar de Covid-19. Sase beneficiari si sapte angajati au fost depistati ca fiind infectati cu noul coronavirus. As.

MAE: Germania a redus perioada de carantina pentru cei care sosesc din zonele de risc, inclusiv din Romania, de la 14 la 10 zile

Autoritatile din Germania au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul tarii, in contextul pandemiei de Covid-19, in special cu privire la regimul de carantina in cazul persoanelor care sosesc din zone de risc, inclusiv din Romania, informeaza marti, intr-un comunicat, Ministerul Afacerilor Externe.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )