Libnet.ro
UNICEF

00:06

BVB Scaderi pentru sapte din cei noua indici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Scaderi pentru sapte din cei noua indici

Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sesiunea de tranzactionare de la mijlocul saptamanii in usoara scadere, singurul cos de actiuni pe plus fiind cel al sectorului energetic, BET-NG, care a urcat cu 0,27%. Aceasta a fost a doua zi de scadere pentru BET, referinta pietei noastre, care dupa raliul de saptamana trecuta si de luni a luat o pauza, la fel ca mare parte din pietele externe. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU REVOCAREA DIN FUNCTIA DE ADMINISTRATOR Mihai Fercala cere daune de 0,53 milioane de lei, de la Santierul Naval Orsova

Vechiul board al companiei condus de Mihai Fercala fusese ales in data de 18 aprilie 2019, pentru o perioada de patru ani Mihai Fercala, fostul presedinte al Santierului Naval Orsova SNO), a cerut in instanta daune de 0,531 milioane de lei plus dobanda legala incepand cu data de 2 octombrie si pana la efectuarea efectiva a platii, pentru revocarea din functia de administrator al companiei, se arata intr-un raport al producatorului de nave publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Uniunea Europeana va impune tarife pentru importuri din SUA in valoare de peste 4 miliarde de dolari

Uniunea Europeana a anuntat ca va impune tarife pentru importuri din Statele Unite in valoare de peste 4 miliarde de dolari, ca masura de retorsiune fata de subventiile acordate de SUA Boeing, dar a aratat ca spera intr-o imbunatatire a relatiilor comerciale cu administratia presedintelui ales Joe Biden, transmite Reuters.

BVB Scaderi pe linie pentru indici

Tranzactii de peste zece milioane de lei cu titluri de stat, in ziua in care MFP a anuntat a doua emisiune din cadrul programului Fidelis Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sesiunea de tranzactionare de vineri in scadere, la capatul unei saptamani dominate de cresteri in ton cu evolutia din pietele internationale, intr-un context dominat de alegerile din Statele Unite.

BVB Deprecieri pentru indici, pe fondul unui rulaj sub media anului

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi in sesiunea de tranzactionare de ieri, spre deosebire de crestere din pietele europene, ce si-au continuat raliul impulsionat de progresele facute pentru gasirea unui vaccin eficace impotriva coronavirusului.

Guvernul ofera compensatii pentru pierderile din HoReCa

Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru compensarea pierderilor suferite de companiile .

Iohannis, mesaj pentru prefectii din Romania: Comunicati masurile, comunicati ce se intampla, dar sa nu deveniti sursa de stiri panicarde (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut apel la prefectii din Romania sa comunice intotdeauna masurile si mai ales sa actioneze cu fermitate, dar sa nu genereze panica: Aceste masuri, care au fost stabilit.

Aleksandr Lukasenko, mesaj pentru cetatenii din Belarus: COVID-19 este benefic pentru cineva. Acum putem vedea deja pentru cine. Vom supravietui si ne vom pastra suveranitatea

Alexander Lukashenko, liderul Belarusului, a afirmat ca noul coronavirus ar fi de fapt o criza generata in beneficiul cuiva, fiind necesar ca liderii de pe glob sa fie puternici pentru a-si pastra statul,.

Numerele tricolorilor pentru meciurile din noiembrie

Jucatorii nationalei Romaniei si-au ales numerele pentru meciurile cu Belarus, Norvegia si Irlanda de Nord.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )