Libnet.ro
UNICEF

14:15

Decapitarea SIF Oltenia de catre SIF Banat Crisana, cu complicitatea ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Decapitarea SIF Oltenia de catre SIF Banat Crisana, cu complicitatea ASF

Nu exista nicio explicatie oficiala pentru faptul ca vicepresedintele SIF Oltenia, Cristian Busu, este exceptat de la propunerile de atragere a raspunderii formulate de cooperativa SIF Banat Crisana and SIF Muntenia and Fondul Deschis de Investitii Certinvest BET FI Index and Fondul Deschis de Investitii Certinvest XT Index and Fondul de Investitii Alternativ Certinvest Actiuni. continuă pe Ziarul Bursa

ASF a decis reevaluarea administratorilor SIF Oltenia; dominatia SIF Banat Crisana, o certitudine

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) vrea sa ii reevalueze pe membrii Consiliului de Administratie al SIF Oltenia S. , scop in care le-a transmis, la 24 septembrie, urmatoarea Adresa:.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Doosan Imgb SA de catre SIF Banat-Crisana SA

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Societatea de Investitii Financiare Banat-Crisana SA SIF Banat-Crisana) intentioneaza sa preia compania Doosan IMGB SA, potrivit unui comunicat de presa al Consiliului Concurentei.

ASF a decis reevaluarea administratorilor SIF Oltenia

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a hotarat, in sedinta din 23 septembrie, reevaluarea administratorilor SIF Oltenia SIF5), care au cel mult 15 zile la dispozitie pentru a trimite documentele necesare in acest sens catre supraveghetorul pietei.

PENTRU ADUNAREA DIN 29 OCTOMBRIE Sapte candidati s-au inscris pe cele cinci locuri, din board-ul SIF Oltenia

Sapte candidati sunt inscrisi pe cele cinci pozitii de administrator in Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) pentru alegerile ce vor avea loc la adunarea actionarilor din data de 29 octombrie, se arata intr-un raport al societatii de investitii .

ştiri din Economie

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )