Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bitcoin a depasit din nou pragul de 50.000 de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bitcoin a depasit din nou pragul de 50.000 de dolari

Criptomoneda bitcoin a urcat astazi cu 4,18%, la 50. 947,94 dolari, adaugand 2. 043,31 dolari la inchiderea sa anterioara, in pofida avertismentele analistilor potrivit carora este un spectacol economic secundar si ofera o protectie redusa impotriva unei scaderi a pretului actiunilor. continuă pe Ziarul Bursa

Bitcoin a depasit din nou pragul de 50.000 de dolari. Cu cat a crescut criptomoneda de la inchiderea sa anterioara

Criptomoneda bitcoin a ajuns duminica la 50. 947,94 dolari, dupa o crestere de 4,18%, adaugand 2. 043,31 dolari la inchiderea sa anterioara, transmite Reuters.

Bucuresti, din nou in scenariul rosu. Ce se intampla acum in Capitala

Dupa o perioada de aparenta relaxare, in Bucuresti lucrurile se schimba, din nou, dramatic. Astazi oficialitatile capitalei au anuntat ca Bucuresti va intra in scenariul rosu. Asta inseamna revenirea la inchiderea teatrelor, restaruantelor, si revenirea la orele in online pentru elevi. Bucuresti are incidenta peste 3 si intra in scenariul rosu Dupa o perioada de .

Catalin Botezatu a ajuns din nou pe mana medicilor. Ce a patit vedeta Kanal D

Catalin Botezatu se afla de cateva ore bune in Istanbul, unde urmeaza sa fie operat din nou. Creatorul de moda a facut declaratii cu privire la noua interventie inainte de a ajunge pe mana medicilor, intr-o inregistrare video postata pe retelele de socializare. Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor. Detaliile oferite de vedeta Kanal .

Rafila: Numarul infectiilor cu coronavirus va creste, este posibil sa ajungem din nou la 10.000 de cazuri pe zi

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, spune ca numarul infectarilor zilnice cu COVID-19 va creste in urmatoarea perioada, fiind posibil ca numarul cazurilor sa ajunga din nou la 10. 000 pe zi.

Restaurantele din Bucuresti se inchid din nou, pentru 14 zile, din cauza pandemiei

Unitatile de alimentatie publica din Bucuresti se inchid din nou, pentru 14 zile, din cauza pandemie.

Ce a spus Dalida din Las Fierbinti dupa ce a nascut din nou. Surpriza pe care a primit-o

Ecaterina Ladin, Dalida din serialul Las Fierbinti, a facut declaratii despre nasterea fiului sau, Petru Theodor. Actrita a devenit mama pentru a doua oara in luna februarie. Bebelusul a venit pe lume cu doua saptamani inainte de termen, spre surprinderea actritei. Cred ca a vrut sa fie varsator, pana la urma, nu pesti.

SE INTINDE DIN NOU PESTE LUME SPECTRUL FOAMETEI SI SUBNUTRITIEI? FAO: Cea mai mare crestere a pretului alimentelor la nivel global din ultimii 9 ani si jumatate

Indicele global al preturilor produselor alimentare a inregistrat a noua crestere consecutiva in februarie 2021, cea mai mare din ultimii 9 ani si jumatate, conform celui mai recent raport lunar de la FAO Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura) vezi graficul 1).

Termocentrala Mintia isi opreste din nou activitatea

Termocentrala Mintia isi va opri activitatea timp de aproximativ o saptamana din lipsa de carbune. Circa 4. 000 de apartamente din Deva, scoli si institutii publice vor ramane fara incalzire si apa calda in aceasta perioada.

Medicul-erou de la Piatra Neamt, primele declaratii despre starea sa de sanatate. Catalin Denciu: Am inceput sa ma pot misca si sa pot merge din nou. Recuperarea este departe de a fi incheiata (VIDEO)

Catalin Denciu, medicul ranit in incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, in noiembrie 2020, cand a intrat in flacari pemntru a-si salva pacientii, a facut primele declaratii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )