Libnet.ro
UNICEF

09:30

OPINII De la bitcoin la britcoin spre no-coin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII De la bitcoin la britcoin spre no-coin

Vestea ca Marea Britanie, proaspat iesita de sub umbrela UE, ar dori o moneda virtuala britcoin) sustinuta de Banca Centrala a trezit niste spaime printre detinatorii de bitcoin. continuă pe Ziarul Bursa

MAREA BRITANIE: Rata somajului a scazut neasteptat la 4,9%

Rata somajului in Marea Britanie a scazut neasteptat in perioada decembrie 2020 - februarie 2021, dupa ce restrictiile impuse pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19) au afectat semnificativ piata fortei de munca, in special in randul tinerilor, transmit BBC si Reuters.

Un container plincu deseuri din cauciuc, in greutate de 25.000 kilograme, din Marea Britanie, descoperit in Portul Constanta

Un container plincu deseuri din cauciuc,din Marea Britanie si destinat unei firme din Valcea, a fost descoperit in Portul Constanta. Acesta va fi returnat catre tara de origine, in conditiile in.

Un container cu deseuri din cauciuc sosit din Marea Britanie, gasit in Portul Constanta Sud Agigea

Un container incarcat cu deseuri din cauciuc, sosit din Marea Britanie si destinat unei firme din Valcea, a fost descoperit in Portul Constanta. Acesta va fi returnat catre tara de origine.

BURSELE LUMII Sectorul tutunului din Marea Britanie pune pe scadere pietele europene

Bursele din Europa au urmat un curs descendent ieri, influentate in mod negativ de declinul sectorului tutunului din Marea Britanie.

Marea Britanie a infiintat un grup de lucru pentru studierea posibilitatii emiterii unei monede digitale

Trezoreria Britanica si Banca Angliei au anuntat ieri infiintarea unui grup comun de lucru care sa evalueze crearea unei monede digitale emisa de entitatea bancara centrala care sa protejeze lira sterlina de impactul criptomonedelor asupra sistemului financiar, scrie Financial Times. Potrivit celor doua institutii, se are de asemenea in vedere imbunatatirea serviciilor oferite de sistemul de plati din Marea Britanie.

Marea Britanie reinfecteaza tineri care au avut Covid-19. Ce urmareste experimentul

Experiment controversat in Marea Britanie. Tineri vindecati de COVID vor fi infectati din nou, pentr.

Marea Britanie ia in calcul lansarea unei monede digitale oficiale- Britcoin

Ministrul britanic de Finante Rishi Sunak a cerut luni Bancii Angliei sa analizeze oportunitatea lansarii unei monede digitale sustinuta de banca centrala, numita Britcoin, cu scopul de a contracara problemele implicate de criptomonede precum bitcoin, transmite Reuters citata de news. ro. O versiune digitala a lirei sterline, sustinuta de Banca Angliei, ar permite companiilor si populatiei sa detina conturi direct la banca centrala, perturband rolul bancilor in sistemul financiar.

Marea Britanie analizeaza oportunitatea lansarii unei monede digitale oficiale

Ministrul britanic de Finante Rishi Sunak a cerut luni Bancii Angliei sa analizeze oportunitatea lansarii unei monede digitale sustinuta de banca centrala, numita Britcoin, cu scopul de a contracara problemele implicate de criptomonede precum bitcoin.

Marea Britanie vrea sa emita propria moneda digitala, Britcoin

Banca Angliei BoE) si Trezoreria britanica au anuntat luni infiintarea unui grup operativ pentru a explora posibilitatea unei monede digitale bancare centrale CBDC), denumite Britcoin, transmit BBC si Reuters.

Oportunitatea lansarii unei monede digitale oficiale, analizata de Marea Britanie

Ministrul britanic de finante, Rishi Sunak, a cerut luni Bancii Angliei sa analizeze oportunitatea lansarii unei monede digitale sustinuta de banca centrala, numita Britcoin, cu scopul de a contracara problemele.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )