Libnet.ro
UNICEF

11:15

Black Friday in Romania: A fost facuta o plata din Costa Rica. Peste 86 de milioane de lei s-au tranzactionat in primele ore ale diminetii(VIDEO)

B1 B1,
Black Friday in Romania: A fost facuta o plata din Costa Rica. Peste 86 de milioane de lei s-au tranzactionat in primele ore ale diminetii(VIDEO)

Peste 86 de milioane de lei au fost tranzactionate in primele ore ale diminetii de Black Friday, iar plati au fost facute atat din Romania, cat si din straniatatem inclusiv din Costa Rica. Anuntul a fost. continuă pe B1

Magazine Black Friday 2018: lista magazinelor ce organizeaza Black Friday in Romania

Vrei sa profiti la maxim de cel mai tare Black Friday organizat vreodata? Ti-ai luat liber de la serviciu special pentru a putea da lovitura de Blec Fraidei? N-ai procedat deloc rau! in cele ce urmeaza iti prezentam lista magazinelor Black Friday 2018 unde merita sa-ti investesti pretioasele minute pentru a investiga si descoperi cele mai bune oferte de Black Friday din Romania.

Black Friday eMAG 2018: Uite produsele din oferta eMAG Black Friday in 2018

Black Friday eMAG 2018 va fi, fara nici o indoiala, ziua cu cele mai multe reduceri din an! Am aflat care sunt produsele din oferta eMAG Black Friday 2018, precum si cateva dintre surprizele pregatite de cel mai de succes magazin online din Romania.

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS. Preturi incredibile la mii de produse. Cat costa o pereche de blugi, un tricou de firma

BLACK FRIDAY 2018 lai FASHION DAYS. Peste jumatate dintre romanii 51%) cu varste intre 18 si 65 de ani planuiesc sa cumpere cel putin un produs cu ocazia Black Friday, in timp ce noua din zece persoane.

Black Friday 2018 Istoria unui fenomen care a crescut uimitor. Ce cumparau romnii acum sapte ani si ce cumpara acum

Black Friday a ajuns la a opta editie in Romania si lucrurile s-au schimbat mult in acest timp. Sunt de domeniul trecutul imbulzelile din magazinele fizice, tot mai multi romani platesc cu cardul si, de la an la an, numarul celor care spun ca vor sa cumpere ceva este in crestere. Compania care vinde cel mai mult este eMAG care la primul Black Friday a vandut de 34 milioane lei, iar anul acesta estimeaza de 12 ori mai mult. Ca Black Friday este de interes o arata si topul cautarilor pe Google pentru intreg anul 2017, in tara. Pe locul patru s-a situat Emag Black Friday, iar in clasamentul evenimentelor anului Black Friday a fost pe trei, dupa Bacalaureat si Evaluarea nationala.

Peste 22.000 de produse au fost comandate pe vivre.ro de Black Friday

Vivre , retailerul online de homedeco din Europa Centrala si de Est, a inceput campania locala de Black Friday de 12 ore, fiind comandate pana acum 22. 757 de produse, reprezentand 75% din totalul produselor vandute in campania Black Friday din.

BLACK FRIDAY: Comenzi de peste 200 de milioane lei dupa doua ore

Valoarea totala a comenzilor inregistrata de Black Friday de cel mai mare retailer din Romania, eMag, era de 200 milioane de lei 43 milioane euro), la ora 9:00, la doua ore de la inceperea evenimentului.

LIVE Black Friday in Romania: eMAG cu recorduri, Altex cu Dacia

Black Fridayla eMAGa inceput pe 16 noiembrie la 06:56. Mai sunt insa numeroase magazine care au promotii in aceasta zi. Gasesti cele mai tari promotii eMAG de Black Friday aici.

eMAG Black Friday, dezlantuit: setul celebru de icoane a intrat la pret de vis

Black Friday a fost si n-a fost frumos, dar acum am descoperit setul de icoane pe eMAG si nu mica mi-a fost surpriza sa aflu ca-i la pret redus. Sunt 82 de icoane, asa ca fii sigur ca.

Black Friday: mari case de design din lume, in ofertaSensoDays.ro

Casa ta se afla in prim plan de acest Black Friday? Atunci, nu rata oferta Sensodays, acolo unde vei regasi o multime de produse premium ale celor mai apreciate si premiate case de design din lume.

Black Friday 2018 eMAG: Cat costa cea mai scumpa masina vanduta de Black Friday

EMAG a doborat o serie de recorduri cu ocazia acestui Black Friday, comenzile inregistrate in prima ora de la startul campaniei fiind cu 40% mai numeroase decat in cadrul Black Friday 2017.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )