Libnet.ro
UNICEF

15:30

Black Friday la Wizz Air. Cu ce oferte vine compania aeriana

Adevărul Adevărul,
Black Friday la Wizz Air. Cu ce oferte vine compania aeriana

Compania aeriana low-cost Wizz Air anunta ca a dat startul ofertelor de Black Friday, iar clienti care rezerva zboruri astazi beneficiaza de reduceri semnificative, indiferent de momentul calatoriei. continuă pe Adevărul

BLACK FRIDAY 2019. O tara din Europa se pregateste sa interzica BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2019 Mai multi parlamentarii francezi si-au anuntat intentia de a adopta un act legislativ prin care sa fie interzise vanzarile la reducere de Black Friday, pe motiv ca provoaca supra-consum,.

BLACK FRIDAY, INTERZIS prin lege in Franta! Motivele pentru care autoritatile din Hexagon vor sa puna capat celei mai populare sarbatori a consumerismului

Francezii ar putea ramane fara Black Friday si mega-reducerile adiacente! BOMBA MONDENA! A FACUT iNTRERUPERE DE SARCINA! A TURBAT CAND A AFLAT CA NU ESTE TATAL.

ANPC a primit reclamatii in urma campaniei de reduceri Black Friday

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a primit deja plangeri cu privire la practici ilegale ale comerciantilor in sezonul de reduceri Black Friday din luna noiembrie, iar principalele nereguli reclamate sunt legate de faptul ca pretul nu era redus asa cum sustinea magazinul respectiv, a declarat, vineri, Paul Anghel, directorul general al autoritatii.

Black Friday ar putea fi interzis in Franta pentru ca provoaca supra-consum, blocaje in trafic si poluare

Mai multi parlamentarii francezi si-au anuntat intentia de a adopta un act legislativ prin care sa fie interzise vanzarile la reducere de Black Friday, pe motiv ca provoaca supra-consum, blocaje in trafic si poluare, transmite AP, citata de Agerpres.

Tara care vrea sa interzica Black Friday. Ce justificare a gasit?

Black Friday e un fenomen la nivel international, imprumutat de peste ocean, dar care a suparat niste politicieni. O tara din Europa vrea sa interzica aceasta campanie de reduceri si nu.

Cat de raspandite sunt, de fapt, tepele de Black Friday: 95% din produse, afectate

Black Friday a devenit un fenomen si la noi in tara de vreo cativa ani. Si multi comercianti te atrag cu promotii despre care spun ca sunt cele mai bune de pe piata. Oare asa sa.

Digi da telefoane cu zero lei. RCS-RDS face show de Black Friday

Grupul Digi |RCS-RDS a dat de Black Friday, pe 15 noiembrie, toate abonamentele la jumatate de pret. Apoi a venit cu telefoane ieftine si mai ai cateva zile in care sa profiti de.

Compania aeriana Condor atrage un interes semnificativ din partea potentialilor licitatori

Compania aeriana germana Condor - subsidiara touroperatorului britanic Thomas Cook - a atras un interes semnificativ din partea potentialilor licitatori, a anuntat marti grupul, la doua luni de la falimentul Thomas Cook.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )